Activiteiten


De volkeren hebben gekozen…..

U ziet hier de eerste reactie (engelstalig) van Thomass Sandel van de Europese Coalitie voor Israël die in New York aanwezig was bij de stemming voor de opwaardering van de status van een eventuele Palestijnse Staat.

De 9 landen die tegen hebben gestemd:

Israel; Canada; VS; Tjechie; Panama; Marshall Eilanden; Micronesia; Nauru en Paalau.

Helaas heeft Nederland blanco gestemd. Aan de ene kant mogen we dankbaar zijn dat ons land niet voor heeft gestemd, aan de andere kant ligt in het regeerakkoord dat Nederland achter een tweestatenoplossing staat.

De profeet Joel leert ons dat de volkeren voor de keuze worden gesteld om te kiezen voor deling van het land Israël. Het is dus Bijbels dat dit is gebeurd, maar tegelijkertijd is het ernstig als een volk deze keuze maakt.

Toch mogen we weten dat ondanks alle acties en pogingen in het Midden Oosten om Israël te vernietigen, zullen we blijven zien dat het Joodse volk in haar thuisland, niet meer zal verdwijnen. De volkeren zullen weten dat de God van Israël het laatste woord heeft en Hij alles onder Zijn controle heeft!

De opwaardering van het lidmaatschap van een Palestijnse Staat zal betekenen dat zij o.a. in Den Haag bij het Internationale Strafhof in Den Haag de mogelijkheid heeft om Israel voor het gerecht te dagen, en dat heeft zij al gedreigd als blijkt dat Arafat is vergiftigd. In de tijd die voor ons ligt zullen we gaan meemaken dat Den Haag meer in het centrum van de wereld zal komen te staan.

Ons gebed zal belangrijk en noodzakelijk zijn. Israël ziet haar steun in de wereld razendsnel afnemen en zal meer dan ooit onze steun hard nodig hebben.

Hier ziet u de toespraak van premier Netanyahu als reactie op de stemming in de VN.

Hier ziet u de toespraak van Abbas (vol met valse beschuldigingen) en kunt u de reactie van de volkeren horen.

Deel dit artikel

2 reacties

li class="comment even thread-even depth-1" id="comment-526">
Rosita
Op 7 december 2012 om 10:19 pm uur

Zo is het

li class="comment odd alt thread-odd thread-alt depth-1" id="comment-504">
Anja & Bas
Op 30 november 2012 om 10:31 am uur

Het gaat precies zoals de Eeuwige heeft voorzegd: alle volken zullen zich keren tegen Zijn volk, Zijn land en Zijn stad. Ze raken bedwelmd, verliezen hun verstand, en zullen zich ernstig verwonden, omdat ze zich willens en wetens hebben gekeerd tegen de God van Israël. Want de HEER van de hemelse machten neemt het brandend van liefde op voor Jeruzalem en Sion, maar Hij is ziedend van woede op de zelfgenoegzame volken die zich hebben gekeerd tegen Zijn Lieveling. God, de HEER, zal de volken vernederen, zoals ze Zijn volk en Zijn land vernederd hebben.
Wat triest dat onze regering geen acht slaat op het Woord van Jacobs God, maar meer waarde hecht aan de leugens van Zijn tegenstanders.
Gelukkig mag Israël op de HEER vertrouwen, Hij is hun hulp en hun schild. En daarom hoeft Israël zich ook geen zorgen te maken over de eventuele rechtsgang naar het Internationaal Hof van Justitie, waarmee de Palestijnen nu dreigen, want wie een geding voert tegen Zijn volk, zal door God Zelf in een geding worden bestreden.
Shabbat Shalom!

Live – Streaming

Regelmatig organiseert Pillar of Fire LIVE Streaming events ... Klik op deze knop om naar de Live stream pagina te gaan.


E-mail Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de Mailings van Pillar of Fire. Naast de berichten die we op de site plaatsen, sturen we ook regelmatig e-mailings met relevante nadere informatie.


Doneer Online

Steun het werk van Pillar of Fire met uw bijdrage. Pillar of Fire heeft de ANBI status en uw giften zijn van de belasting aftrekbaar. U kunt op dit moment doneren via een bankmachtiging en via PayPal.Radio Israel