Activiteiten


Gebedsconferentie zondag 1 maart o.l.v. Lars Enarson

Praying handsIn de periode dat Lars Enarson voor spreekbeurten door Nederland reist, zal hij DV ook een Gebedsconferentie leiden die we in Den Haag willen organiseren. Op zondag 1 maart in het PoF-centrum, van 10 – 17 uur. Komt u ook om mee te bidden?

De twee belangrijkste gebedspunten zullen zijn:

– de parlementsverkiezingen in Israël op 17 maart 2015. Het is belangrijk dat er een sterk nieuw kabinet komt. Israël heeft te maken met dreiging en druk zoals nooit tevoren.

– Israël’s veiligheid. Israël is aan de grenzen bezig met de extra opbouw van troepen en zware wapens, door de spanningen in het noorden met Hezbollah en Iran, maar ook de dreiging van Isis. Daarnaast zijn er de al bestaande bedreigingen die voortduren (o.a. Hamas en de aanslagen door Palestijnen). De recente steekpartij in een bus in Tel Aviv toont maar weer dat het gevaar overal vandaan kan komen.

En verder kunnen er nog andere gebedspunten bijkomen.

De dag zal geleid worden door Lars Enarson, die zijn kennis en ervaring met ons zal delen.
Planning (onder voorbehoud van eventuele wijzigingen):
– 1e gebedsronde: 10.30 – 12.30 uur.
– Lunchpauze 12.30 – 13.30 uur.
– 2e gebedsronde: 13.30 – 15.00.
– Theepauze: 15.00 – 15.30
– 3e gebedsronde: 15.30 – 17.00 uur.

Lars Enarson zal deze dag vertaald worden vanuit het Engels door Paul Jaeger.

Deel dit artikel

Je kunt geen reactie geven op dit bericht.

Live – Streaming

Regelmatig organiseert Pillar of Fire LIVE Streaming events ... Klik op deze knop om naar de Live stream pagina te gaan.


E-mail Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de Mailings van Pillar of Fire. Naast de berichten die we op de site plaatsen, sturen we ook regelmatig e-mailings met relevante nadere informatie.


Doneer Online

Steun het werk van Pillar of Fire met uw bijdrage. Pillar of Fire heeft de ANBI status en uw giften zijn van de belasting aftrekbaar. U kunt op dit moment doneren via een bankmachtiging en via PayPal.Radio Israel