Lars Enarson van site-k

“Prepare the way for the Messiah” is het thema waar mee DV Lars Enarson naar Nederland komt. Lars Enarson, geboren in Zweden, is al sinds de jaren ’70 auteur en Bijbelleraar met een duidelijk profetische stem met betrekking tot de kerk, Israël en de eindtijd. Lars is oprichter en voorzitter van The Watchman International, een bediening die is gewijd aan het “de weg bereiden voor de Messias, van de einden der aarde tot aan Jeruzalem.” Lars en zijn gezin werken samen in de bediening en wonen in Zweden. Ze mobiliseren het gebed voor Israël en geven onderwijs door middel van seminars, boeken en tv-programma’s. Een belangrijk deel van het werk is de zogenoemde “The Elijah Prayer Army” (EPA, het Elia-Gebedsleger), “een wereldwijk netwerk van gebed voor Israël en het Midden-Oosten”, naar Jesaja 62:6,7. Lars publiceert ook het wekelijkse Prayer Alert, waarin hij vanuit Israël verslag doet van de huidige situatie in het Midden-Oosten en richtlijnen aangeeft voor gebed.

Zaterdag 28 februari 2015: Den Haag, bij de Shamar-samenkomst, Kerketuinenweg 10. Aanvang 11.oo uur.

Maandagavond 2 maart 2015: Renswoude
Rehobothzaal, Taets van Amerongenweg 66,
3927 BL

Dinsdagavond 3 maart: Dokkum
Gebouw Rehoboth, Hantumerweg 38 (9101 AB)

Woensdagavond 4 maart: Dordrecht
Opstandingskerk, Groen van Prinstererweg 66 (3317 SP)

Donderdagavond 5 maart: Den Haag – met livestreaming
PoF-centrum, Kerketuinenweg 10 (2544 CW)

Zaterdag 7 maart: Nieuw-Lekkerland, in gebouw het Carillion, de samenkomst van de Messiaanse Gemeente, Raadhuisplein 1. Dit is geen Pillar of Fire-bijeenkomst. Lars Enarson zal hier een Parasja-studie geven tgv de sabbat. Aanvang 11.00 uur.

Zondagmiddag 8 maart: Rotterdam
Firekerk,
Verhulstlaan 21,  (3055 WJ). aanvang 13.30 uur

Zondagavond 8 maart: Houten
Moluks kerkelijk Centrum, Oud Wulfseweg 1 (3992 SP).

Aanvang avonden 20.00 uur. Deuren open voor koffie/thee 19.30 uur.

NB. Op zondag 1 maart zal o.a. met Lars Enarson DV een Israël-Gebedsdag in Den Haag gehouden worden, dat als thema zal hebben “Prayer for Israel“. Ook dit zal plaatsvinden in het PoF-centrum, Kerketuinenweg 10. Komt u meebidden?
Deur open 10.00 uur, aanvang 10.30 – 17.00 uur.
Geen opgave vooraf nodig, wel zelf lunch meenemen. Voor koffie/thee wordt gezorgd.

Voor info over de bediening van Lars Enarson:

www.thewatchman.org

Artikel trefwoorden: / / / /