Activiteiten


Terreur tegen Israeli’s: demonische trekken. Op een dag alleen al 3 doden en meer dan 20 gewonden!

Dinsdag 13 oktober 2015

Van Yair en Karen Strijker, wonend in Israël, kregen we een schokkend relaas van wat er momenteel gebeurt in het land. Elke dag worden Israeli’s aangevallen en neergestoken. Helaas zijn dit helemaal geen ‘incidenten’ zoals onze NOS steevast beweert, maar een vooropgezet plan, met ronduit duistere trekken. De video toont een gruwelijke aanslag van vandaag in Jeruzalem. Wees gewaarschuwd voor de vreselijke beelden.

Lees hier hun verslag (het filmpje komt niet van hen, maar van een andere bron):

“Beste mensen, shalom,

Hoewel wij wekelijks onze Shomron weekbrief aan u sturen, voelen wij ons toch gedrongen om tussendoor nog een extra gebedsoproep te doen; de situatie in Israel is ernstig te noemen. Het nieuws dat jullie via de reguliere kanalen in Nederland krijgen is werkelijk bedroevend, met opnieuw, zoals ook in de Gaza oorlog een opsomming van hoeveel doden aan welke strijdende partij. Als politie niet snel genoeg had ingegrepen zouden er bij elke aanslag tientallen Joodse burgers zijn omgekomen. En helaas is de politie toch nog niet snel genoeg, iemand hier schreef: “Voor een steekpartij bestaat geen alarmsignaal zodat je je vege lijf kunt redden…”

Foto: Israelische politie

Het feit is dat in de afgelopen zomer op VN-terrein in Gaza kinderen zijn opgeleid als jihad strijders. De officiële video hierover is te zien op youtube onder de kop ‘Iran billions for terror?’ Bekijk deze video! Deze kinderen en tieners worden beetje bij beetje over de grens met Israel gezet om hun dodelijke missies uit te voeren. Denkt u eens in wat er gebeurt als een Israelische soldaat tegenover zo’n kind komt te staan? Dit is nu al een aantal keer gebeurd. Het is in het verleden de oudere broer van Bibi Netanyahu ook overkomen en omdat hij toen niet schoot, werd hij zelf gedood. Het is een feit dat 15.000 kinderen en tieners op de militaire school zijn geweest om te leren te strijden tegen Israëlische burgers. Uit interviews, die in deze video te zien zijn, bleek wel dat deze kinderen volkomen geïndoctrineerd zijn. We hebben dus 15.000 kindsoldaten erbij die Israel bestrijden en niemand heeft het erover in Europa. En wat voor rare rol heeft de VN hierin??

Tegelijkertijd is de PA onder leiding van Abbas bezig om palestijnse tieners en kinderen op te ruien tegen Joden. De situatie is zo langzamerhand uit de hand aan het lopen als we niet oppassen. De ellende is dat het niet meer alleen om palestijnen uit de zgn. Westbank en in Oost Jeruzalem gaat, maar ook gaat het om Israelische palestijnen in de rest van het land. Honderden jongeren zijn erbij betrokken. Abbas en het Israëlisch Arabische Knessetlid mw Zoabi hebben een nieuw gevonden uitspraak: ‘Populaire Strijd.’ Jongeren moeten de ‘populaire strijd’ tegen Israel aangaan en worden opgeruid om stenen en brandbommen te gooien naar Joodse burgers in auto’s of naar Joden die de tempelberg willen bezoeken. We hebben een artikel bijgevoegd van een palestijn, die nu eens de waarheid hierover zegt. Lees dit artikel alstublieft want de andere kant van het verhaal moet ook gehoord worden (zie hier – PoF).

Vandaag (13-10) meerdere aanslagen met al drie Israëlische doden en vele gewonden. Palestijnen rijden op wachtende mensen bij de bushalte in en komen daarna met een mes en zelfs een keer met een bijl op de gewonde mensen inhakken, het is te vreselijk voor woorden. Gisteren waren er 4 steekpartijen en is ook een Joodse dertienjarige jongen op zijn fiets neergestoken door een palestijnse dertienjarige jongen. Hij overleed later in het ziekenhuis aan zijn verwondingen. De rij ellendige gebeurtenissen is helaas te groot om te vermelden….

Het gedrag van palestijnse jongeren, die een aanval op Joden uitvoeren is wel demonisch te noemen. Het is nauwelijks mogelijk om deze lui tegen te houden. Een voorbeeld: een palestijnse jongen probeert een Jood op straat in de nek te steken, omstanders grijpen hem beet en kunnen hem niet houden, een politieagent komt erbij en de jongen weet nota bene zijn wapen af te pakken en probeert rond te schieten op de omstanders en hij is niet te stoppen omdat hij als een razende te keer gaat. Iemand anders rijdt zijn auto tegen de jongen aan en rijdt hem klem, pas dan kunnen ze zijn mes en het wapen afpakken. We hebben eerder al eens een filmpje gestuurd van twee palestijnse jongetjes die een bus onveilig maken, ze waren niet ouder dan zes en acht jaar, maar ze waren bijna niet te stoppen toen ze volwassen reizigers in het gezicht begonnen te schoppen, ze waren onhoudbaar en met meerdere volwassenen konden ze hen pas overmeesteren. Een van de jochies gooide daarna nog een steen naar de bus en brak daarmee de ruit. Wat een kracht is er nodig om van dichtbij een bus ruit te breken, veel meer dan zo’n jongetje zou hebben, het lijkt werkelijk bovennatuurlijk. Het is griezelig.

Het is wel duidelijk dat we niet meer over straat kunnen zonder steeds over onze schouder te kijken, heel laf worden mensen van achter aangevallen. Hamas heeft op youtube een video waarin palestijnen kunnen leren hoe ze Joden moeten doden met een mes. Het filmpje is al heel vaak bekeken en is het niet raar dat youtube zo’n filmpje niet weert van haar site?

Het nieuws in Nederland zegt dat de onlusten zijn begonnen omdat Israel onder andere de tempelberg tijdelijk zou hebben afgesloten voor palestijnen, maar vooral omdat er een samenzweringstheorie rondwaart dat de Joden de tempelberg voor zichzelf willen opeisen en meer toegang willen hebben. Precies hetzelfde verhaal als in 1920 zich verspreidde en waarna er grote onlusten uitbraken en moordpartijen waren op Joden. In een Belgische krant (RTL) werd zelfs vermeld dat joden meer naar de Al Aqsa moskee willen en dat er een hele grote toestroom van Joden is die dat willen, maar vraag je nu eens af: sinds wanneer gaan Joden naar de moskee??
Weet u waarom Israel echt zo voorzichtig is? Omdat al maanden Joden uitgejouwd, bespuugd en met stenen en brandbommen bekogeld worden alleen als ze willen bidden op hun heilige plaats. De Al Aqsa moskee ligt vol met explosieven en stenen, bedoeld om naar Joden te gooien. Geen wonder dat Israel maatregelen neemt, alleen wordt dat in de media in Nederland en elders in Europa er doorgaans niet bij verteld. Het is hier bekend dat kinderen en vrouwen worden betaald om Joden het leven zuur te maken door midden in hun gezicht te schreeuwen dat allah groot is, ze kunnen zich niet wenden of keren of er gebeurt wel weer iets. Van Israel mag iedereen de tempelberg bezoeken maar de moslims maken zelf het leven daar onmogelijk. Zie hiervoor ook het bijgevoegde artikel dat ik naar het Nederlands heb vertaald (eerder al genoemd – PoF). We hebben foto’s gezien van Israelische baby’s die getrapt en met stenen bekogeld zijn, gewond en bebloed, een Joodse jongen die kwam bidden werd door Arabische volwassen vrouwen tegen de grond geschopt. Deze vrouwen hebben zelf toch ook kinderen? Hoe kun je zoiets doen!

Het spijt ons dat we u dit moeten melden, we hebben deze mail niet willen schrijven om angst te zaaien, voor degenen die van plan zijn om naar Israel te komen, laat u hierdoor niet direct afschrikken, er is geen negatief reisadvies en we hebben het eerder gezegd: er komt een tijd dat de toeristen wegblijven en dat de ware Israelliefhebbers gaan komen. U kunt biddend uitmaken bij welke groep u hoort.

We eindigen met Psalm 9:10:
“Moge de aanwezige een Burcht zijn voor de verdrukte, een burcht in tijden van nood. Wie Uw naam kent, kan op U vertrouwen, U verlaat niet wie U zoeken, Aanwezige.”

Bid alstublieft voor de vrede van Jeruzalem en heel Israel,

Een hartelijke groet van ons,

Yair, Karen Ruth en Shmuel Strijker”

Yair en Karen

Tot slot: zie hier een filmpje waarin wordt opgeroepen tot geweld, met name met messen:

Moslimleiders roepen tot geweld-okt2015_08

Deel dit artikel

4 reacties

li class="comment even thread-even depth-1" id="comment-47615">
anoniem in jerusalem
Op 14 oktober 2015 om 9:53 am uur

Helaas kan ik dit (het steek terreur) uit eigen ervaring enkel bevestigen dat het hier in Jerusalem om een dagelijkse terreur gaat. De politie en militaire mensen zijn dag en nacht in de weer om messen trekkende terroristen, vaak jongenmensen varierend in leeftijd van 13-18 jaar (zo worden ze opgevoed dus), op te speuren en te stoppen. het normale dagelijkse leven is ontwricht. sommige terroristen dringen zelfs huizen of hotels binnen om hun terreur uit te oefenen en de gemiddelde Joodse man/vrouw/kind durft niet meer over straat s avond, het is dan ook erg stil op straat s avonds. Politie en ambulance rijden af en aan. De bewaking van openbare gebouwen is verscherpt. Kinderen worden van school weggehouden en plannen worden gemaakt en uitgevoerd om alle arabische wijken gewoon geheel af te sluiten met scherpe bewaking voor iedereen die in of uitgaat. Er is een totale willekeur aan slachtoffers, gisteren ook een vriend (58 jr) van een Knesset lid die dodelijk werd neergestoken. De doel groepen zijn voornamelijk ouderen en jonge kinderen zoals het er nu uit ziet. Het gevoel heerst dat er van overheidswege te weinig gedaan word. Er zijn diverse demonstraties geweest om dit aan te kaarten. Mensen bewapenen zich zelf steeds meer en meer met pepperspray achtige zaken of andere afweer middelen.
Gesprekken met joodse mensen laat gewoon zien dat de terroristen gewoon een willekeurige wijk met mn orthodoxe Joden inlopen en willekeurig mensen neersteken.

tot zover de berichtgeving vanuit Jerusalem, helaas moet ik even anoniem te werk gaan, for the time being. Baruch HaShem, veel zegen

li class="comment odd alt thread-odd thread-alt depth-1" id="comment-47571">
sjoerd de jong
Op 14 oktober 2015 om 12:20 am uur

we zullen blijven bidden voor de leiders van Israël. heb het ook doorgegeven aan de landelijke gebedsgroep op de bres.

li class="comment even thread-even depth-1" id="comment-47567">
Derk
Op 13 oktober 2015 om 10:52 pm uur

Afschuwelijk, wat een door satan beheerst systeem. Voor wat betreft de VN: Zie en beluister de VN en haar occulte agenda door prof. Walther Veith. Dan wordt u veel duidelijk.
Het is allang geen vrede, vrede geen gevaar meer. Het is al veel verder dan velen denken.
Maar de God van Israel, Hij slaapt noch sluimert.

li class="comment odd alt thread-odd thread-alt depth-1" id="comment-47564">
hannah Maltha
Op 13 oktober 2015 om 10:20 pm uur

Hoor hier voor het eerst iets over jullie, Ook ik krijg dagelijks , berichten door uit israel , want ken daar heel veel mensen en slapen doe ik haast niet meer !!
Het is zo verschrikkelijk en hoop met hen allen ( en waarschijnlijk dus ook met jullie, dat de Moshiach nog voor Chanuka komt !!! Amen

Live – Streaming

Regelmatig organiseert Pillar of Fire LIVE Streaming events ... Klik op deze knop om naar de Live stream pagina te gaan.


E-mail Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de Mailings van Pillar of Fire. Naast de berichten die we op de site plaatsen, sturen we ook regelmatig e-mailings met relevante nadere informatie.


Doneer Online

Steun het werk van Pillar of Fire met uw bijdrage. Pillar of Fire heeft de ANBI status en uw giften zijn van de belasting aftrekbaar. U kunt op dit moment doneren via een bankmachtiging en via PayPal.Radio Israel