Activiteiten


Zat. 14 november 2015: Israelconferentie met voorganger Marthen A. Su (Papoea)

Marthen Su en Ine Knoop-van blogspotMarthen A. Su is voorganger en directeur van de “Sion Kids School”, en komt samen met zendelinge Ine Knoop naar Nederland. Hun doel is “de volken – Nederland en Europa – op te wekken (te doen ontbranden) voor de vrede van de wereld.” Cruciaal voor de vrede is het gebed voor Israël en Jeruzalem.

“Marthen staat als predikant met twee benen in de realiteit van een islamitische omgeving. Hij belijdt dat de wereld wacht op de vrede van de Vredevorst Jezus, de Messias en Koning van Israël, Die op Zijn troon zit om alle nog openstaande beloften van God te vervullen. Wat dat betreft leven wij in een tijd met machtige perspectieven.”

Het thema van deze spreekbeurten zal zijn: “Oprichting en verzoening volgens bijbelse richtlijnen”:

1. De Heer strijdt voor Israël, Jeremia 50:33, 34;
2. Eendrachtige proclamatie van het bloed van Christus, Efeze 2:11-17;
3. Jeruzalem, Sion als het centrum van het Koninkrijk van vrede, Micha 4: 1-5.

Ine Knoop is een reizende zendelinge die onder andere werkt in de grootste moslimnatie ter wereld, Indonesië. Veel van haar reizen gaan naar Papoea en Myanmar (Birma).

Een onverwachte ontmoeting in Jeruzalem met Ine Knoop, Marthen Su en anderen uit Papoea.

Een onverwachte ontmoeting in Jeruzalem met Ine Knoop, Marthen Su en anderen uit Papoea.

Op dit moment staan de volgende spreekbeurten gepland:

Israëlconferentie: Zaterdag 14 november 2015: Den Haag.

Eerste bijeenkomst (tevens samenkomst van gemeente Shamar): om 11.00 uur, en de 2e bijeenkomst is om 14.30 uur.
Muzikale leiding is in handen van Rika ten Voorde en Maurits Westhoven. Een zanggroep uit Papoea zal ook een bijdrage verzorgen.

Locatie: Pillar of Firegebouw, Kerketuinenweg 10. Ook wordt e.e.a. uitgezonden via Live-streaming.

Marthen Su en Ine Knoop zullen overigens DV ook spreken (wordt door anderen georganiseerd):

Dinsdag 17 november om 19.30 uur: Assen, W.A.Scholtenstraat 3 H, achter het grote parkeerterrein bevindt zich de loods van W-B mode, met daarbij het gebouw v.d. Messiaanse Gemeente Living Water Fellowship, tel. J. den Admirant, 0528-220993,of 06-40872316.

Woensdag 18 november: Niftrik, 20.00 uur (Gelderland, gemeente Wijchen), Dorpsstraat 28 (6606 AD). Inloop voor koffie/thee vanaf 19.45 uur. Info: Daniel van Beek, daniel@equflow.com, tel. 0614-356360, 06-14356360.

LET OP GEWIJZIGD !!  Nu Vrijdag 20 november: Punthorst, 16.00 uur, Stichting De Terebint, gebouw “De Hof”, Puntweg 9 (bij Nieuwleusen, richting Staphorst). Contactpersoon: Marc Radema, tel. 0529-482377 of mwj_radema@hotmail.com. NB: er zal nog een vervolg zijn in de avond, met tussendoor een maaltijd.

Allen van harte welkom!

Deel dit artikel

Je kunt geen reactie geven op dit bericht.

Live – Streaming

Regelmatig organiseert Pillar of Fire LIVE Streaming events ... Klik op deze knop om naar de Live stream pagina te gaan.


E-mail Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de Mailings van Pillar of Fire. Naast de berichten die we op de site plaatsen, sturen we ook regelmatig e-mailings met relevante nadere informatie.


Doneer Online

Steun het werk van Pillar of Fire met uw bijdrage. Pillar of Fire heeft de ANBI status en uw giften zijn van de belasting aftrekbaar. U kunt op dit moment doneren via een bankmachtiging en via PayPal.Radio Israel