LarsEnarson_maart2015_DH

Op woensdagavond 23 maart en donderdagavond 24 maart spreekt opnieuw DV Lars Enarson in Den Haag. Thema zal zijn “De Steen des Aanstoots” (over de Godheid van Yeshua/Jezus).

Lars Enarson, geboren in Zweden, is al sinds de jaren ’70 auteur en Bijbelleraar met een duidelijk profetische stem met betrekking tot de kerk, Israël en de eindtijd. Lars is oprichter en voorzitter van The Watchman International, een bediening die is gewijd aan “de weg bereiden voor de Messias, van de einden der aarde tot aan Jeruzalem.” Lars en zijn gezin werken samen in de bediening en zijn gevestigd in Israël. Ze mobiliseren het gebed voor Israël en onderwijzen door middel van seminars, boeken en tv-programma’s. Lars publiceert ook het wekelijkse Prayer Alert, waarin hij vanuit Israël verslag doet van de huidige situatie in het Midden-Oosten en richtlijnen aangeeft voor gebed.

www.thewatchman.org

Locatie: Kerketuinenweg 10, Den Haag. Aanvang 20.00 uur, deuren open 19.30 uur.

NB. Pillar of Fire geeft een boekje uit, geschreven door Lars Enarson, getiteld “De Steen des Aanstoots”. Dit boekje zal die avond DV beschikbaar zijn. Prijs € 4,95. Steen des aanstoots

Van harte welkom!

Artikel trefwoorden: /