Gebed voor groep uit Wit-Rusland tijdens Gebedsconferentie juni 2016
Gebed voor groep uit Wit-Rusland tijdens Gebedsconferentie juni 2016

Op zaterdag 1 oktober spreekt (DV) Vladimir Hasin. Hij is voorganger van een gemeente in Minsk, Wit-Rusland (Belarus). Hun bediening omvat o.a. het delen van de waarheid over Yeshua (Jezus) met Joodse mensen, en het uitleggen aan Christenen van de Joodse wortels van hun geloof.
De gemeente ‘Star of Bethlehem Congregation’, waar Vladimir voorganger van is, is actief sinds 1993. Veel Joodse mensen zijn tot geloof in Yeshua gekomen doordat ze in contact kwamen met deze gemeente. Naast het leren over de Joodse wortels van hun geloof, raken Christenen ook los van antisemitisme, en getuigen ook daarvan in hun omgeving.

Vladimir Hasin (r), tijdens de Gebedsconferentie in Den Haag, juni 2016 Vladimir Hasin (r), tijdens de Gebedsconferentie in Den Haag, juni 2016

Eén van de topprioriteiten van de gemeente is evangelisatie. Onderdeel daarvan vormt ook, naast het organiseren van jeugdkampen, het ondersteunen van gelovigen in het opzetten van bedrijven. Voor dit doel hebben ze het ‘Center for the Development of Business and Creative Initiatives’ (‘centrum voor het ontwikkelen van bedrijf en creatieve initiatieven’) opgezet. Naast bedrijven en nieuwe contacten, is ook een doel hiervan het creëren van sociale werkplekken. De motivatie voor dit alles vinden zij in 1 Tim. 6:17-19.

Vladimir zal spreken in de samenkomst van gemeente Shamar,
Kerketuinenweg 10, Den Haag. Aanvang 11.00 uur.

De Star of Bethlehem-gemeente: starofbethlehem.weebly.com

star-of-bethlehemgemeente-vladimir-hasin_jeugdkamp star-of-bethlehemgemeente-vladimir-hasin_zegening

Artikel trefwoorden: / /