Activiteiten


Zaterdag 1 oktober 2016: pastor Vladimir Hasin uit Wit-Rusland

Gebed voor groep uit Wit-Rusland tijdens Gebedsconferentie juni 2016

Gebed voor groep uit Wit-Rusland tijdens Gebedsconferentie juni 2016

Op zaterdag 1 oktober spreekt (DV) Vladimir Hasin. Hij is voorganger van een gemeente in Minsk, Wit-Rusland (Belarus). Hun bediening omvat o.a. het delen van de waarheid over Yeshua (Jezus) met Joodse mensen, en het uitleggen aan Christenen van de Joodse wortels van hun geloof.
De gemeente ‘Star of Bethlehem Congregation’, waar Vladimir voorganger van is, is actief sinds 1993. Veel Joodse mensen zijn tot geloof in Yeshua gekomen doordat ze in contact kwamen met deze gemeente. Naast het leren over de Joodse wortels van hun geloof, raken Christenen ook los van antisemitisme, en getuigen ook daarvan in hun omgeving.

Vladimir Hasin (r), tijdens de Gebedsconferentie in Den Haag, juni 2016

Vladimir Hasin (r), tijdens de Gebedsconferentie in Den Haag, juni 2016

Eén van de topprioriteiten van de gemeente is evangelisatie. Onderdeel daarvan vormt ook, naast het organiseren van jeugdkampen, het ondersteunen van gelovigen in het opzetten van bedrijven. Voor dit doel hebben ze het ‘Center for the Development of Business and Creative Initiatives’ (‘centrum voor het ontwikkelen van bedrijf en creatieve initiatieven’) opgezet. Naast bedrijven en nieuwe contacten, is ook een doel hiervan het creëren van sociale werkplekken. De motivatie voor dit alles vinden zij in 1 Tim. 6:17-19.

Vladimir zal spreken in de samenkomst van gemeente Shamar,
Kerketuinenweg 10, Den Haag. Aanvang 11.00 uur.

De Star of Bethlehem-gemeente: starofbethlehem.weebly.com

star-of-bethlehemgemeente-vladimir-hasin_jeugdkamp star-of-bethlehemgemeente-vladimir-hasin_zegening

Deel dit artikel

Je kunt geen reactie geven op dit bericht.

Live – Streaming

Regelmatig organiseert Pillar of Fire LIVE Streaming events ... Klik op deze knop om naar de Live stream pagina te gaan.


E-mail Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de Mailings van Pillar of Fire. Naast de berichten die we op de site plaatsen, sturen we ook regelmatig e-mailings met relevante nadere informatie.


Doneer Online

Steun het werk van Pillar of Fire met uw bijdrage. Pillar of Fire heeft de ANBI status en uw giften zijn van de belasting aftrekbaar. U kunt op dit moment doneren via een bankmachtiging en via PayPal.Radio Israel