Activiteiten


Leon Mazin (Shavei Tzion) spreekt DV 12 november 2016

leon-mazin_01_usOp zaterdag 12 november 2016 spreekt (DV) Leon Mazin. Hij en zijn vrouw Nina richtten in 2001 de Messiaans-Joodse gemeente Shavei Tzion in Haifa (“Keer terug naar Sion”) op. De gemeente bestond in het begin voor 99% uit Russisch-sprekende immigranten. Mazin werd zelf geboren in de voormalige Sovjet-Unie. In 1990 verhuisde hij naar Israël. In gemeente Shavei Tzion wordt naast Russisch, ook Ivriet gesproken.

Leon Mazin kwam tot geloof toen hij 17 jaar was. In het begin was dit een probleem voor Leon, tot hij ontdekte dat Yeshua allereerst tot Zijn eigen volk (het Joodse volk) kwam.

De visie van Shavei Tzion is “het herstellen van het geloof in Yeshua in Israël, in onze dagen”. Dit doen ze o.a. door projecten als Oasis Media (Russischtalige evangelisatie: YouTubekanaalMediasiteMagazine), een theologische opleiding (Haifa Theological Institute), ondersteuning voor soldaten, muziekschool “Rainbow of Sounds”, gaarkeukens in Nazareth en Haifa, en een programma voor holocaustoverlevenden. Zie HIER een video (Eng.) over hun verschillende bedieningen.

Shavei Tzion (“Keer terug naar Sion”) in Haifa maakt, samen met hun dochtergemeente “Branch of Galilee”, in Nazareth (opgericht in 2004) en gemeentes in Kiriat Yam, Akko en Puriya Illit deel uit van het “Tents of Mercy Ministry“-netwerk.

shavei-tziongemeente-van-site_01

In maart 2015 verscheen een artikel over Leon Mazin in het Reformatorisch Dagblad.

Kerketuinenweg 10, Den Haag. Aanvang 11.00 uur. – Met LIVESTREAMING

Foto’s:

Samenkomst Shavei Tzion – Nina en Leon Mazin

Deel dit artikel

Je kunt geen reactie geven op dit bericht.

Live – Streaming

Regelmatig organiseert Pillar of Fire LIVE Streaming events ... Klik op deze knop om naar de Live stream pagina te gaan.


E-mail Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de Mailings van Pillar of Fire. Naast de berichten die we op de site plaatsen, sturen we ook regelmatig e-mailings met relevante nadere informatie.


Doneer Online

Steun het werk van Pillar of Fire met uw bijdrage. Pillar of Fire heeft de ANBI status en uw giften zijn van de belasting aftrekbaar. U kunt op dit moment doneren via een bankmachtiging en via PayPal.Radio Israel