Activiteiten


Interviews door en met Jack van der Tang op IsraelCNN

De afgelopen tijd zijn door Ruud Dankelman van IsraelCNN en Jack van der Tang een viertal interviews opgenomen. Jack interviewde de nieuwe Israelische ambassadeur Aviv Shir-on, en Ruud interviewde Jack. De programma’s worden in oktober en december 2017 uitgezonden op Family7.

Jack had een gesprek met de Israelische ambassadeur Aviv Shir-On. Dit interview, afgelopen zomer opgenomen, is in twee delen te zien op www.israelcnn.com/video, in de rubriek Meet & Greet (naar beneden scrollen):

Deel 1:  Meet & Greet Ambassadeur Aviv Shir-On – NU KIJKEN

Deel 2: Ambassadeur Aviv Shir-On spreekt zich uit – NU KIJKEN

Beide delen zijn uitgezonden op Family7, op zaterdag 7 en zaterdag 14 oktober 2017.

De programma’s werden op Family7 uitgezonden in de rubriek IsraelCNN, en duren elk een half uur.

Het interview door Ruud Dankelman met Jack zelf wordt in december 2017 in twee delen uitgezonden op Family7. Data: zaterdagavond 2 december en zaterdagavond 9 december 2017, 20.00 uur.

Deel dit artikel

Je kunt geen reactie geven op dit bericht.

Live – Streaming

Regelmatig organiseert Pillar of Fire LIVE Streaming events ... Klik op deze knop om naar de Live stream pagina te gaan.


E-mail Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de Mailings van Pillar of Fire. Naast de berichten die we op de site plaatsen, sturen we ook regelmatig e-mailings met relevante nadere informatie.


Doneer Online

Steun het werk van Pillar of Fire met uw bijdrage. Pillar of Fire heeft de ANBI status en uw giften zijn van de belasting aftrekbaar. U kunt op dit moment doneren via een bankmachtiging en via PayPal.Radio Israel