Activiteiten


BLESSING ISRAEL! ZONDAG 29 APRIL!

Doet u ook mee met Blessing Israel?   Op 8 april 2017 kwamen vele mensen samen op diverse locaties in Nieuw-Zeeland vanuit het verlangen om als natie God te aanbidden en Israël te zegenen. Het was een gebeurtenis die plaats vond in eenheid van hart en geest.

In 67 steden stonden mensen om zeven uur ’s morgens op bergtoppen, in stadscentra en overal waar de Heer hen dat op het hart legde. Zij bliezen op sjofars en hebben daar een tijd van gebed gehad. Het werd een krachtig getuigenis.

Diezelfde dag kwamen, in 33 steden, om zeven uur ‘s avonds, mensen samen om deel te nemen aan een aanbidding/zegening bijeenkomst, met livestream vanuit één locatie: “New-Zealand Blessed lsrael”.

Dit jaar zal dit ook in andere landen gebeuren, ook in ons land.

We nodigen u uit om mee te doen aan een golf van aanbidding die over de wereld zal gaan en waarin we zowel God willen verheerlijken en Israël  zegenen. Naties die elkaar opvolgen, van het opgaan van de zon tot waar de zon ondergaat – in een geweldige lofprijzing aan God. Samen kunnen we deelnemen in het plaatsen van wierook op het vuur, aan een rond de wereld gaande bijzondere lofprijzing van één dag en nacht.
Want vanwaar de zon opkomt tot waar hij ondergaat, zal Mijn Naam groot zijn onder de heidenvolken; in elke plaats zal aan Mijn Naam een reukoffer gebracht worden, en een rein graanoffer. Voorzeker, Mijn Naam zal groot zijn onder de heidenvolken, zegt de HEERE van de legermachten.” Maleachi 1:11

Ik zal zegenen wie u zegenen...” Genesis 12: 3
We geloven dat in deze tijd van toenemende dreiging in de wereld, het voor elke natie zeer belangrijk is om Gods Woord te volgen en Israël te zegenen. Dat wij als lichaam van Christus een primaire verantwoordelijkheid hebben om onze natiën in lijn te brengen met Gods eindtijddoel en daarin ook met Israël. Welke volken zullen straks tot de schaapnaties of tot de boknaties behoren? Tot welke groep zal ons volk behoren?

Vanuit liefde voor God, elkaar en onze natie(s) komen we samen, in eenheid, over de hele wereld.

Hoewel de tijd tot aan deze dag kort is, geloven we dat God de specifieke datum van 29 april daarvoor heeft gegeven.

Maak ook deel uit van deze bijzondere dag     

                              waarop de NATIES ISRAËL ZEGENEN!

Programma Zondag 29 april 2018

Het blazen van de sjofars bij zonsopgang (is om 06.18 uur in Nederland)

 • Blaas tegelijkertijd met elkaar de sjofar op één of meer strategische plaatsen.
 • Wijd jezelf en ons land toe, verklaar Gods Majesteit en lof.
 • Weet dat mensen overal ter wereld zullen meedoen.

 

19:00 AVOND BIJEENKOMST (Kerketuinenweg 10-c, Den Haag)

– Organiseer een bijeenkomst met lofprijzing en zegen Israël.

Dit is een geweldige gelegenheid voor christenen uit alle kerken, organisaties en van verschillende culturen. Vanuit Den Haag (Pillar of Fire) zal er een livestream te volgen zijn waar gelovigen aan mee kunnen doen.

 • Aanbidding & Proclamatie uit Gods Woord
 • Bekering en gebed. Wij christenen, hebben (in het verleden en tot op heden) door onze woorden, daden en houding het Joodse volk vervloekt. We willen hier afstand van nemen en deze vervloekingen omkeren in zegen.
 • Laat je leiden door de Heilige Geest en:
  • Spreek zegen uit – Benoem ook specifiek de 12 stammen
  • Spreek zegen over onze natie en over elkaar.

We bidden dat elk aspect van wat er gebeurt, in oprechtheid en eenvoud zal plaatsvinden, in een geest van eenheid en liefde… een zuiver reukoffer voor de God van Israël.

Als u wilt deelnemen of bereid bent om een bijeenkomst te organiseren, neem dan contact op met Pillar of Fire. Wij coördineren een en ander in Nederland en houden contact met de organisatie in Nieuw-Zeeland.

http://nationsblessisrael.website/

https://pillaroffire.nl/

Voor nadere toelichting en informatie: info@pillaroffire.nl

Deel dit artikel

4 reacties

li class="comment even thread-even depth-1 parent" id="comment-61201">
fam kooiman
Op 30 april 2018 om 11:07 am uur

wat was het goed om mee te kijken en weer aangespoord en bemoedigd te worden om israel te zegenen, maar ook ons land biddend te zegenen om leiders die u dienen

  li class="comment byuser comment-author-jackvandertang bypostauthor odd alt depth-2" id="comment-61202">
  Jack van der Tang
  Op 30 april 2018 om 11:09 am uur

  Wat fijn en bemoedigend om uw reactie te lezen. Gods zegen.

li class="comment even thread-odd thread-alt depth-1" id="comment-61197">
Lo
Op 28 april 2018 om 7:23 pm uur

Ik doe mee in Rijnsburg

li class="comment odd alt thread-even depth-1" id="comment-61185">
Diantha Booi
Op 24 april 2018 om 8:58 pm uur

Ik doe mee maar op Aruba .
Groetjes Diantha

Live – Streaming

Regelmatig organiseert Pillar of Fire LIVE Streaming events ... Klik op deze knop om naar de Live stream pagina te gaan.


E-mail Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de Mailings van Pillar of Fire. Naast de berichten die we op de site plaatsen, sturen we ook regelmatig e-mailings met relevante nadere informatie.


Doneer Online

Steun het werk van Pillar of Fire met uw bijdrage. Pillar of Fire heeft de ANBI status en uw giften zijn van de belasting aftrekbaar. U kunt op dit moment doneren via een bankmachtiging en via PayPal.Radio Israel