Activiteiten


Concert James Block bij Pillar of Fire (7 juni 2018)

James Block, Restoring the Psalms; krachtige, moderne aanbiddingsmuziek met gemengde Hebreeuwse en Engelse teksten. De liederen hebben een duidelijk Hebreeuws perspectief dat trouw blijft aan de originele namen en thema’s in de Schrift.
Ga voor meer informatie naar https://www.selahmusic.org/restoring-the-psalms

© Copyright – James Block / Selah Music

Deel dit artikel

1 reactie

li class="comment even thread-even depth-1" id="comment-61242">
Lex de Klerk
Op 12 juni 2018 om 9:57 pm uur

How marvellous and wonderful that Jeshua has called you, James, to minister us His ancient and current words! You put the revelation of Jeshua right in our hearts and in the hearts of passed by listeners to your inspired music. Thank you so much for doing so! How blessed we are listing to your music. Keep on keeping on, James … and be powerfully blessed by His words you sing to us.

Live – Streaming

Regelmatig organiseert Pillar of Fire LIVE Streaming events ... Klik op deze knop om naar de Live stream pagina te gaan.


E-mail Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de Mailings van Pillar of Fire. Naast de berichten die we op de site plaatsen, sturen we ook regelmatig e-mailings met relevante nadere informatie.


Doneer Online

Steun het werk van Pillar of Fire met uw bijdrage. Pillar of Fire heeft de ANBI status en uw giften zijn van de belasting aftrekbaar. U kunt op dit moment doneren via een bankmachtiging en via PayPal.Radio Israel