Activiteiten


Gebroken hart in Tel Aviv?

Pallets met van de groothandel gekocht voedsel werden afgeleverd in Tel Aviv’s ergste “hol van ongelijkheid”, een troosteloos deel van de stad. Het is een plek waar veel dakloze en verslaafde mensen wonen.

Houdbare voedingsmiddelen: koffie, jam, cornflakes, linzen, rijst, boekweit, macaroni, aardappelpuree, druivensap voor vrijdagavond en koekjes werden in grote hoeveelheden afgeleverd.

De mensen in de buurt wachten elke dag tot het schone en gastvrije Broken Hearts-centrum zijn deuren te opent. De vrijwilligers geven tijd van hun leven om één keer per week te koken en te dienen in het Broken Hearts-centrum.

Het voeden van de daklozen, en niet alleen dat, maar ook hen helpen om een beslissing te nemen over het hun leven weer in de goede richting krijgen, is iets dat geweldig voelt als we het doen. Dank aan onze partners voor het financieren van dit gebeuren!”

(vertaald uit “September Report” van Israel Relief Aid-CEO Jo Kaplan)

Deel dit artikel

Je kunt geen reactie geven op dit bericht.

Live – Streaming

Regelmatig organiseert Pillar of Fire LIVE Streaming events ... Klik op deze knop om naar de Live stream pagina te gaan.


E-mail Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de Mailings van Pillar of Fire. Naast de berichten die we op de site plaatsen, sturen we ook regelmatig e-mailings met relevante nadere informatie.


Doneer Online

Steun het werk van Pillar of Fire met uw bijdrage. Pillar of Fire heeft de ANBI status en uw giften zijn van de belasting aftrekbaar. U kunt op dit moment doneren via een bankmachtiging en via PayPal.Radio Israel