Activiteiten


Geven aan de kinderen, geven in Jeruzalem en geheel Israël

Mensen die incontinentiespullen nodig hebben, hebben deze langere tijd nodig, maar het is een feit… dat is duur. Zoveel mensen kunnen het niet betalen.

Zowel gehandicapten (inclusief kinderen!) als ouderen hebben een beperkt inkomen of overheidsgeld en ook beperkte koopkracht, vooral na medische kosten.

Mensen die de incontinentiespullen nodig hebben, hebben dus meestal de minste middelen. Hun inkomens zijn meestal onder de armoedegrens… Incontinentiespullen voor oudere kinderen of volwassenen worden niet zo vaak gedoneerd als babyluiers en kosten veel meer.

Dankzij onze donoren heeft Israel Relief Aid incontinentiespullen verstrekt aan de kinderen in het Alyn Kinderrehabilitatieziekenhuis in Jeruzalem (geïmporteerd vanuit Nederland in een zeecontainer). Holocaustoverlevenden in Or Akiva, Kiryat Yam en Nazareth Ilit ontvingen ook een grote hoeveelheid incontinentiespullen. Dit was een erg dure donatie. Een geschenk als dit is een genadecadeau.

(Van onze contactpersoon in Israel, directeur Jo Kaplan; vertaald uit de Israel Relief Aid nieuwsbrief-december 2018)

Deel dit artikel

Je kunt geen reactie geven op dit bericht.

Live – Streaming

Regelmatig organiseert Pillar of Fire LIVE Streaming events ... Klik op deze knop om naar de Live stream pagina te gaan.


E-mail Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de Mailings van Pillar of Fire. Naast de berichten die we op de site plaatsen, sturen we ook regelmatig e-mailings met relevante nadere informatie.


Doneer Online

Steun het werk van Pillar of Fire met uw bijdrage. Pillar of Fire heeft de ANBI status en uw giften zijn van de belasting aftrekbaar. U kunt op dit moment doneren via een bankmachtiging en via PayPal.Radio Israel