Activiteiten


Pesach 2019: Vrijdagavond 19 april Sederavond

Op vrijdagavond 19 april 2019 begint dit jaar weer Pesach, het Feest van de Uittocht en de Ongezuurde broden. Dit feest wordt begonnen met de Sedermaaltijd.

Pesach is één van de door God Zelf ingestelde, en dus Bijbelse Feesten. Het wees én wijst vooruit naar de geestelijke uittocht die God voor ons mogelijk maakte door hét Pesachlam, Yeshua (Jezus). Het feest van Pesach is het tweede van de door Gods ingestelde feesten en valt in de lente van het jaar. Pesach wordt gevierd ter nagedachtenis aan de uittocht van de Hebreeën uit de gevangenschap in Egypte. Het wordt ook gevierd ter nagedachtenis aan de kruisiging van Yeshua als het Pesach-lam en het vergieten van Zijn bloed voor de vergeving van zonden. Hierdoor bracht Hij dit Feest tot z’n ultieme bestemming.

Zie ook dit artikel voor meer uitleg.

NB. De sedermaaltijd is geheel volgeboekt.

Deel dit artikel

1 reactie

li class="comment even thread-even depth-1" id="comment-62293">
Margareth Marlissa
Op 14 april 2019 om 12:16 pm uur

Shalom, lieve mensen ach jammer dat de sedermaaltijd
al is volgeboekt!

M.Marlissa

Live – Streaming

Regelmatig organiseert Pillar of Fire LIVE Streaming events ... Klik op deze knop om naar de Live stream pagina te gaan.


E-mail Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de Mailings van Pillar of Fire. Naast de berichten die we op de site plaatsen, sturen we ook regelmatig e-mailings met relevante nadere informatie.


Doneer Online

Steun het werk van Pillar of Fire met uw bijdrage. Pillar of Fire heeft de ANBI status en uw giften zijn van de belasting aftrekbaar. U kunt op dit moment doneren via een bankmachtiging en via PayPal.Radio Israel