Activiteiten


Israël – land van het bescheiden inkomen

Ongeveer twee jaar geleden trouwde deze mooie dame Nadya met Yaakov uit Netanya en samen kregen ze dit lieve kleine meisje Neta. Sindsdien hebben ze een bescheiden inkomen van de vader. – klik op de titel om meer te lezen –

Dit is het typische verhaal van een gemiddeld Israëlisch gezin. Kinderen komen, en er ontstaat een gezin. Kinderopvang wordt dan verplicht. (Moeder is altijd het beste, maar er zijn andere zeer dure pre-school- en kinderopvangopties die alleen mensen met een goedbetaalde baan zich kunnen veroorloven.)

Zonder een inkomen van beide ouders is het een financiële strijd, en aankopen zijn in principe beperkt tot voedsel, huur en gas-licht-water. Je kunt op die manier gelukkig zijn, maar er kan ook ernstig gebrek ontstaan aan babykleding, -benodigdheden en uitrusting, tenzij ze worden geleend of geschonken.

Israel Relief Aid helpt gezinnen met baby’s graag en zegent hen met babykleding en babybenodigdheden. Dit doen we door de import van enorme noodhulpcontainers en door een infrastructuur van instellingen en welzijnscentra in heel Israël.

Via het Kfar Saba-centrum is dit gezin gevonden en ze zijn zo dankbaar voor deze hulp voor hun baby. Het gezin vroeg alle donoren te bedanken die deze hulp mogelijk hebben gemaakt.

(vertaald uit de nieuwsbrief van Jo Kaplan)

Deel dit artikel

Je kunt geen reactie geven op dit bericht.

Live – Streaming

Regelmatig organiseert Pillar of Fire LIVE Streaming events ... Klik op deze knop om naar de Live stream pagina te gaan.


E-mail Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de Mailings van Pillar of Fire. Naast de berichten die we op de site plaatsen, sturen we ook regelmatig e-mailings met relevante nadere informatie.


Doneer Online

Steun het werk van Pillar of Fire met uw bijdrage. Pillar of Fire heeft de ANBI status en uw giften zijn van de belasting aftrekbaar. U kunt op dit moment doneren via een bankmachtiging en via PayPal.Radio Israel