Activiteiten


Jesaja zien in Jeruzalem

Israel Relief Aid was blij dat ze een buslading Holocaust-overlevenden, gehandicapten en weduwen die onder de armoedegrens leven naar Jeruzalem kon brengen om Jesaja te zien… dat wil zeggen, de Jesaja-rol in zijn oorspronkelijke vorm… in het “Shrine of the Book” -museum. (klik op de titel om meer te lezen)

Het Shrine of The Book, deel van het Israel National Museum, gebouwd om de Dode Zeerollen te herbergen. (Foto: Wikimedia-Ian Scott)

Deze groep die onder de armoedegrens leeft, heeft de middelen niet om een dergelijke reis te maken, of eigenlijk überhaupt een reis. De reis was inclusief een volledige lunch.

In deze groep van 18, namen 10 deelnemers boeken mee waarin het boek Jesaja was opgenomen, zodat ze het thuis konden lezen.

De meesten, die nog nooit de oude geschriften van Israël hebben gelezen, vonden het spannend.

Israel Relief Aid wil dit soort bezoeken blijven voortzetten, om behoeftige Israëli’s een voedzame maaltijd en een zinvolle ervaring voor hun leven te geven.

Samen met de boeken die ze mee naar huis mogen nemen, genieten ze nog van het bezoek, ook als ze weer thuis zijn.
Zullen we meer van deze bezoeken organiseren? U kunt deel uitmaken van het aanraken van de levens van behoeftige Israëliërs!

Deel dit artikel

Je kunt geen reactie geven op dit bericht.

Live – Streaming

Regelmatig organiseert Pillar of Fire LIVE Streaming events ... Klik op deze knop om naar de Live stream pagina te gaan.


E-mail Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de Mailings van Pillar of Fire. Naast de berichten die we op de site plaatsen, sturen we ook regelmatig e-mailings met relevante nadere informatie.


Doneer Online

Steun het werk van Pillar of Fire met uw bijdrage. Pillar of Fire heeft de ANBI status en uw giften zijn van de belasting aftrekbaar. U kunt op dit moment doneren via een bankmachtiging en via PayPal.Radio Israel