Activiteiten


Wim Verwoerd DV 27 nov. in Den Haag – met livestreaming

Op woensdag 27 november spreekt Wim Verwoerd DV in Den Haag over zijn nieuwe boek “Het bloed schreeuwt uit de aarde”. Van de poster die is gemaakt voor deze toernee: “Dit boek beschrijft de hartverscheurende geschiedenis van eeuwenlange Jodenvervolging in christelijk Europa. Zelden zijn zoveel historische gebeurtenissen en getuigenissen met betrekking tot dit Joodse lijden op zo’n uitvoerige en leesbare wijze bijeengebracht.” (klik op de titel om meer te lezen)

Woensdag 27 november, Kerketuinenweg 10-C, Den Haag. Aanvang 20.00 uur, koffie/thee om 19.30 uur. – Met livestreaming

“Want Hij eist vergelding voor vergoten bloed, Hij vergeet het hulpgeroep van de ellendigen niet” Psalm 9:13

Ook van de poster: “Er blijkt een lijn te lopen van de antisemitische kerkleer, waarin Joden als vervloekt werden gezien, naar de Shoa, de vernietiging van de Joden in Europa. Woorden van haat werden uiteindelijk omgezet in daden van haat. Kerkelijke anti-Joodse wetten, op concilies vastgelegd, werden vele jaren later letterlijk overgenomen door de nazi’s. De schrijver gaat in dit boek ook in op wat Gods Woord zegt over het vergieten van onschuldig bloed. De bloedschuld die op Europa rust zal consequenties hebben.”

Van 13 november t/m 14 december 2019 is Wim Verwoerd op toernee om zijn boek te presenteren. Op woensdag 27 november hopen we hem als spreker in ons midden te hebben, waar hij zal spreken over zijn motivatie om dit boek te schrijven.

Zanger Christian Verwoerd zal deze avonden DV een muzikale bijdrage leveren.

Andere plaatsen en data van deze toernee:
– 13 november: Ede
– 16 november: Oldebroek
– 20 november: Urk
– 23 november: Katwijk
– 30 november: Nieuw-Lekkerland
– 14 december: Middelburg
Alle avonden beginnen om 20.00 uur.

Info (adressen) en aanmelden: www.weguitbabylon.nl (scroll naar beneden). Hier is ook meer info te vinden over de inhoud van het boek, dat met veel foto’s en kaarten is geïllustreerd (450 pagina’s). Ook is het boek hier te bestellen (verwachte levering eind september). Prijs: € 19,50.

Tijdens de avond van 27 november zal het boek ook verkrijgbaar zijn(ook vanaf eind september naar verwachting in onze (web)winkel).

afbeelding auteur
Wim Verwoerd

Wim Verwoerd is getrouwd met Ria en gezegend met vier kinderen en dertien kleinkinderen. In 2012 schreef hij het boek Weg uit Babylon. Ook dit nieuwe boek heeft hij geschreven uit liefde voor de God en de Messias van Israël, en uit liefde voor het Joodse volk. De meer dan zestig reizen naar de Joodse gemeenschap in Oekraïne, en de bezoeken aan tientallen massagraven en kampen in Estland, Letland, Litouwen, Wit-Rusland, Oekraïne, Polen en Oostenrijk hebben hem mede geïnspireerd tot het schrijven van dit aangrijpende boek. (bron: www.weguitbabylon.nl )

Deel dit artikel

2 reacties

li class="comment even thread-even depth-1" id="comment-63141">
Sara
Op 1 januari 2020 om 4:21 am uur

Ik zou graag het boek bestellen “Het bloed schreeuwt uit de Aarde” van Wim Verwoerd.

li class="comment odd alt thread-odd thread-alt depth-1" id="comment-63093">
jan willem
Op 20 november 2019 om 12:46 pm uur

Wat kost livestream per avond ?

Live – Streaming

Regelmatig organiseert Pillar of Fire LIVE Streaming events ... Klik op deze knop om naar de Live stream pagina te gaan.


E-mail Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de Mailings van Pillar of Fire. Naast de berichten die we op de site plaatsen, sturen we ook regelmatig e-mailings met relevante nadere informatie.


Doneer Online

Steun het werk van Pillar of Fire met uw bijdrage. Pillar of Fire heeft de ANBI status en uw giften zijn van de belasting aftrekbaar. U kunt op dit moment doneren via een bankmachtiging en via PayPal.Radio Israel