Activiteiten


Mensen helpen

In 2021 heeft Israël Relief Aid een doorlopend project om levensmiddelen te leveren voor drie opvanghuizen voor nieuwe immigranten, en we doen dat elke maand met een grote levering van wat ze hebben gevraagd.
Het wordt heel zichtbaar als je uit hele leven van één van de gezinnen hoort. Irene Nehemiyah, een immigrant uit Oekraïne, trouwde vijf jaar geleden met een Israëli. Een jaar geleden stierf haar man en ze bleef alleen met twee jonge kinderen, en geen inkomen of middelen om huur, belastingen, gas en licht of eten van te betalen.

Niet wetende wat te doen, vroeg Irena (foto) rond waar ze hulp kon krijgen en hoorde over het Rishon Le Zion-gezinshuis waar ze zich vervolgens toe wendde. Gelukkig was er ruimte en konden ze haar met haar twee kinderen opnemen.
Nu woont ze met haar twee kinderen in het gezinshuis, haar kosten voor huisvesting zijn minimaal, haar gezin is voorzien van eten en onderdak en dit stelt haar in staat zich daar geen zorgen over te maken.

Onlangs vond Irena een baan en haar leven komt weer op de rit – ze heeft er zicht op dat ze binnenkort weer voor haar kinderen en zichzelf kan voorzien met haar nieuwe salaris.
Dank aan al onze vrienden, vooral de sponsors in Nederland. “Geven is zaliger dan ontvangen”!
(Foto boven: bewoners van het gezinshuis, mei 2021)

Wilt u meehelpen? Ga naar onze doneerpagina.

Bron: www.israelrelief.org.il

Deel dit artikel

Je kunt geen reactie geven op dit bericht.

Live – Streaming

Regelmatig organiseert Pillar of Fire LIVE Streaming events ... Klik op deze knop om naar de Live stream pagina te gaan.


E-mail Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de Mailings van Pillar of Fire. Naast de berichten die we op de site plaatsen, sturen we ook regelmatig e-mailings met relevante nadere informatie.


Doneer Online

Steun het werk van Pillar of Fire met uw bijdrage. Pillar of Fire heeft de ANBI status en uw giften zijn van de belasting aftrekbaar. U kunt op dit moment doneren via een bankmachtiging en via PayPal.Radio Israel