Activiteiten


Een Shuk in het Beloofde Land

Voor het geval je niet weet wat een shuk is, het is een openluchtmarkt waar iedereen een tafel kan neerzetten en zijn waren kan verkopen, boeren producten van hun velden kunnen verkopen, enz.

In de Israëlische grensstad Sderot, naast de Gazastrook, komen de inwoners van de stad die onder de armoedegrens leven elke dinsdagochtend naar de wekelijkse shuk omdat de productprijzen veel lager zijn dan in de supermarkt. Het is dus een goede plek om naar toe te gaan als je mensen in armoede, kansarmen, mensen met een uitkering, enz. wilt bereiken.

Een van onze Israel Relief Aid-teams besloot van de gelegenheid gebruik te maken om een “gratis” tafel in de Sderot shuk op te zetten en kleding en luiers voor volwassenen weg te geven. Ze was klaar om de hele ochtend te blijven om te proberen alle kleding weg te geven in ongeveer 30 dozen en 8 dozen met luierverpakkingen voor volwassenen. Binnen twee uur waren echter 150 mensen naar haar “gratis” tafel gekomen en alle items waren volledig weggegeven, inclusief de luiers voor volwassenen.

Het was een opwindende en lonende ervaring, een ervaring die niet mogelijk zou zijn zonder de hulp die u heeft helpen verzenden naar Israël.   Super bedankt namens ons!

 

 

Deel dit artikel

Je kunt geen reactie geven op dit bericht.

Live – Streaming

Regelmatig organiseert Pillar of Fire LIVE Streaming events ... Klik op deze knop om naar de Live stream pagina te gaan.


E-mail Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de Mailings van Pillar of Fire. Naast de berichten die we op de site plaatsen, sturen we ook regelmatig e-mailings met relevante nadere informatie.


Doneer Online

Steun het werk van Pillar of Fire met uw bijdrage. Pillar of Fire heeft de ANBI status en uw giften zijn van de belasting aftrekbaar. U kunt op dit moment doneren via een bankmachtiging en via PayPal.Radio Israel