Activiteiten


Voedselpakketten voor de Ethiopiers in Jeruzalem!

JERUZALEM – In november hebben we met Israel Relief Aid een actie gehouden om de allerarmste Ethiopiers in Jeruzalem te zegenen met een voedselpakket.  Nu moet u weten dat er zijn ongeveer 160.500 burgers van Ethiopische afkomst in Israël wonen waarvan  velen nogal wat ontberingen moesten ondergaan om alvorens in Israel te kunnen komen.

Eenmaal in Israel aangekomen, hebben velen moeite om hun met hun bestaandrecht in Israel.

De armoede onder Ethiopische gezinnen in Israël wordt geschat op 50% ! We bedoelen daarmee dat, wanneer er al inkomen is, het maandinkomen slechts de helft van het gemiddelde inkomen is van de Israelier. Iedereens begrijpt dat dit onvoldoende is om rond te kunnen kome

Door uw financiele bijdrage in de maand november werd het ons mogelijk gemaakt om aan juist deze groep mensen voedselpakketten te verstrekken.

De voedselpakketten omvatten onder andere rijst, linzen, tonijn, verschillende soorten pasta,  suiker, olie en toiletpapier. U zult begrinpen dat deze mensen daar enorm mee geholpen zijn!

Wat is het toch elke keer weer een enorme zegen om de armen van het verbondsvolk van God me mogen voeden en te zegenen!

Op deze manier ervaren deze mensen die tot het volk van de Eeuwige behoren, de vreugde en liefde die wij hen mogen schenken.

Namens het hele team van Israel Rielief Aid, dank u wel voor het zegenen van Israël!

Deel dit artikel

Je kunt geen reactie geven op dit bericht.

Live – Streaming

Regelmatig organiseert Pillar of Fire LIVE Streaming events ... Klik op deze knop om naar de Live stream pagina te gaan.


E-mail Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de Mailings van Pillar of Fire. Naast de berichten die we op de site plaatsen, sturen we ook regelmatig e-mailings met relevante nadere informatie.


Doneer Online

Steun het werk van Pillar of Fire met uw bijdrage. Pillar of Fire heeft de ANBI status en uw giften zijn van de belasting aftrekbaar. U kunt op dit moment doneren via een bankmachtiging en via PayPal.Radio Israel