Activiteiten


Israel Relief Aid: Help de Israeli’s de winter door!

In januari zet Israël zich altijd schrap voor de kou en dit jaar is daarop geen uitzondering. In de kranten verschijnen berichten over daklozen die sterven aan onderkoeling.

Daarom houdt Israel Relief Aid jaarlijks in januari een Winter Warm Campagne. Het doel is om iedere dakloze te bereiken met jassen, warme sjaals, wintermutsen en allerlei warme kleding.

Voor daklozen is dit een situatie van leven en dood. Maar er zijn ook allerlei soorten Israëli’s – bejaarden en nieuwe immigranten, gehandicapten, enz. die onderdak hebben maar geen geld hebben om dat onderdak te verwarmen. Daarvoor zou een hoge elektriciteitsrekening moeten worden betaald (wat gebeurt als een verwarming wordt gebruikt).

Het hebben van een deken voor de bank, een warme sjaal en jas en eigenlijk winterkleding maakt het verschil, want onderkoeling kan ook in een appartement voorkomen!

Dit is een belangrijk project en de hulp van iedereen is nodig om het te realiseren. Laten we de Israëlische natie warm houden!

Helpt u mee de daklozen in het Beloofde Land warm de winter door te komen?

Overweeg dan om ons ook financieel te ondersteunen. 

Israel Relief Aid maakt onderdeel uit van Stichting Pillar of Fire. Klik dan hier voor uw donatie.

 

Deel dit artikel

Je kunt geen reactie geven op dit bericht.

Live – Streaming

Regelmatig organiseert Pillar of Fire LIVE Streaming events ... Klik op deze knop om naar de Live stream pagina te gaan.


E-mail Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de Mailings van Pillar of Fire. Naast de berichten die we op de site plaatsen, sturen we ook regelmatig e-mailings met relevante nadere informatie.


Doneer Online

Steun het werk van Pillar of Fire met uw bijdrage. Pillar of Fire heeft de ANBI status en uw giften zijn van de belasting aftrekbaar. U kunt op dit moment doneren via een bankmachtiging en via PayPal.Radio Israel