Activiteiten


Concert Yonatan Razel – 19 februari 2022

Op zaterdagavond 19 februari 2022 zal Yonatan Razel een concert geven bij Pillar of Fire. 

 

Over Yonatan uit zijn biografie:

Yonatan Razel werd geboren in New York en verhuisde op jonge leeftijd met zijn gezin naar Israël.  Synagogenmuziek, samen met de Beatles-liedjes (uit de platen van zijn moeder) en de vroege klassieke muziekopleiding (van zijn vader en grootvader) vormden de muzikale basis van Yonatan. Hij begon zijn muzikale studies op jonge leeftijd (samen met zijn broers en zus). Lessen, voornamelijk gegeven door zijn vader, waren luisteren, horen en schrijven van muziek.

Yonatan begon te studeren aan de middelbare school bij de muziekacademie. Hij won prijzen voor componeren en begon dirigeren te studeren bij Mendi Rodan aan de muziekacademie. Na de middelbare school meldde hij zich aan bij het Israëlische leger als onderdeel van het “Outstanding Musician” -programma en begon te spelen als toetsenist en muzikaal arrangeur voor de militaire band IDF. Na het leger studeerde hij dirigeren en was hij dirigent van het Israel Chamber Orchestra en de Ra’anana Symphonette.

Razel stopte een aantal jaren met zijn muziek, verhuisde naar Susya, waar hij werkte als herder en psychologie studeerde. Een aanbod om muziek te arrangeren kwam van Yoni Rechter en trok hem terug in de muzikale wereld. Deze voorstelling kreeg warme reacties en werd later opgenomen in een “Best of..” collectie van Yoni Rechter.

Razel is erg druk bezig met het uitvoeren van solo- en banduitvoeringen over de hele wereld en blijft zich wijden aan muzikale arrangementen en dirigeren.
Yonatan is getrouwd en heeft vijf kinderen en verdeelt zijn dag tussen het leren van de Thora en het schrijven en creëren van muziek.

Link naar de biografie: yonatanrazel.com/index.php/en/biogrphy

 

Om deze unieke avond mee te kunnen beleven kunt u kaarten á € 25,00 kopen via onderstaande link:

pillaroffire.nl/winkel/product/concert-jonathan-razel-zaterdagavond-19-februari

Er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar! Op = Op

 

Het concert begint om 20.30u.

Vanaf 20.00u bent u van harte welkom en staat de koffie/thee klaar.

Adres:
Kerketuinenweg 10c
2544 CW Den Haag

 

Deel dit artikel

Je kunt geen reactie geven op dit bericht.

Live – Streaming

Regelmatig organiseert Pillar of Fire LIVE Streaming events ... Klik op deze knop om naar de Live stream pagina te gaan.


E-mail Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de Mailings van Pillar of Fire. Naast de berichten die we op de site plaatsen, sturen we ook regelmatig e-mailings met relevante nadere informatie.


Doneer Online

Steun het werk van Pillar of Fire met uw bijdrage. Pillar of Fire heeft de ANBI status en uw giften zijn van de belasting aftrekbaar. U kunt op dit moment doneren via een bankmachtiging en via PayPal.Radio Israel