Activiteiten


Wie leest dit?

Beste lezers,

Op deze wijze neem ik de vrijheid om een hengeltje uit te gooien. Misschien vraagt u zich af: ‘Waarom?’ Eenvoudigweg om voor mijzelf inzichtelijk te krijgen in hoeverre de artikelen wel of niet gelezen. Is dat belangrijk? Op zich niet, maar persoonlijk vind ik het leuk en prettig om te ‘horen’ in hoeverre de stukjes wel of niet door u worden gewaardeerd.

Vandaar ook mijn verzoek aan u om te reageren op dit ‘stukje’ met aanvullende en opbouwende op- en aanmerkingen. Hierbij kunt u, zoals gezegd, denken aan zaken als: ‘In hoeverre zijn de artikelen actueel, prettig om te lezen, vervelend, storend of vult u zelf maar in.

Ikzelf vind het wel leuk en leerzaam om als typegeit allerlei gerelateerde stukjes inzake het land Israël weg te tikken en op verschillende sites te plaatsen. Desondanks ontvang ik graag van uw commentaar, ideeën, opmerkingen, suggesties en andere mogelijke handreikingen ter verbetering van de inhoud als de kwaliteit van de artikelen.

Ofwel, wie leest dit en laat iets van zich horen? Want op die manier weet ik voor  mijzelf hoe de vlag erbij hangt.

Ik hoor graag van jullie!

Met een hartelijke groet,

 

Philip

Deel dit artikel

1 reactie

li class="comment even thread-even depth-1" id="comment-69869">
Sabine
Op 9 december 2022 om 5:02 pm uur

Waarom geen regelmatige nieuwsbrief sturen met berichten, zoals ook Radio Israel doet? Dan worden mensen er elke week aan herinnerd, en met links naar artikelen worden die dan ook meer gelezen. Zo werkt het voor mij wel, in elk geval. Gods zegen!

Live – Streaming

Regelmatig organiseert Pillar of Fire LIVE Streaming events ... Klik op deze knop om naar de Live stream pagina te gaan.


E-mail Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de Mailings van Pillar of Fire. Naast de berichten die we op de site plaatsen, sturen we ook regelmatig e-mailings met relevante nadere informatie.


Doneer Online

Steun het werk van Pillar of Fire met uw bijdrage. Pillar of Fire heeft de ANBI status en uw giften zijn van de belasting aftrekbaar. U kunt op dit moment doneren via een bankmachtiging en via PayPal.Radio Israel