Activiteiten


Baby achtergelaten op Ben Goerion (correctie)

Beste lezers,

Vorige week verscheen op deze site een artikel over een pijnlijk en triest incident op de luchthaven Ben Goerion in Israël. Naar aanleiding van een reactie van Ruud Danckelman, werd ons duidelijk dat hier sprake is van fake news. Dit blijkt ook uit nader onderzoek door de Israëlische politie. Hun conclusie is dat eerder genoemde gebeurtenis absoluut niet heeft plaatsgevonden. Desbetreffende video is bewust vanuit een bepaalde hoek ingesteld en werd bij de opname de ouders bewust buiten beeld gehouden. Hierdoor leek het erop alsof de baby door de ouders was achtergelaten. Echter, de werkelijkheid was dat zij gewoon bij de balie stonden. Op de vraag hoe het verhaal dan toch zo de wereld in is gekomen, maakte de Israëlische politie niet bekend.

 

 

 

Deel dit artikel

Je kunt geen reactie geven op dit bericht.

Live – Streaming

Regelmatig organiseert Pillar of Fire LIVE Streaming events ... Klik op deze knop om naar de Live stream pagina te gaan.


E-mail Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de Mailings van Pillar of Fire. Naast de berichten die we op de site plaatsen, sturen we ook regelmatig e-mailings met relevante nadere informatie.


Doneer Online

Steun het werk van Pillar of Fire met uw bijdrage. Pillar of Fire heeft de ANBI status en uw giften zijn van de belasting aftrekbaar. U kunt op dit moment doneren via een bankmachtiging en via PayPal.Radio Israel