Activiteiten


Baby achtergelaten op luchthaven Ben Goerion

Vorige week liet een Belgisch stel hun baby achter bij de incheckbalie op de Israëlische luchthaven in Tel Aviv. De reden was dat de ouders weigerden om een ticket te betalen voor hun baby voor hun vlucht naar Charleroi (België) . Ze vlogen met de luchtvaartmaatschappij Ryanair, maar weigerden een ticket te betalen voor hun zoontje. Vervolgens liet het stel hun zoon in zijn kinderzitje gewoon achter bij de incheckbalie.

Schokkend

Kort daarna werd de baby in het zitje door het personeel opgemerkt. Ze schakelden toen de hulp in van de (militaire) politie. Het feit dat het koppel, in het bezit van een Belgisch paspoort, besloot om hun baby achter te laten in Israël schokte alle medewerkers op de luchthaven. Alle betrokkenen waren gewoon verbijsterd dat zoiets plaatsvond.

Ticket

Bevestigd

Deel dit artikel

1 reactie

li class="comment even thread-even depth-1" id="comment-70178">
Ruud Dankelman
Op 3 februari 2023 om 3:54 pm uur

Het verhaal dat twee ouders op de luchthaven van Tel Aviv na geruzie met personeel van Ryanair een baby ter plekke achterlieten, blijkt volgens de Israëlische politie niet te kloppen. Een video van het incident die viraal ging, is op een dusdanige wijze opgenomen dat het lijkt alsof het kind in de steek was gelaten.

Live – Streaming

Regelmatig organiseert Pillar of Fire LIVE Streaming events ... Klik op deze knop om naar de Live stream pagina te gaan.


E-mail Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de Mailings van Pillar of Fire. Naast de berichten die we op de site plaatsen, sturen we ook regelmatig e-mailings met relevante nadere informatie.


Doneer Online

Steun het werk van Pillar of Fire met uw bijdrage. Pillar of Fire heeft de ANBI status en uw giften zijn van de belasting aftrekbaar. U kunt op dit moment doneren via een bankmachtiging en via PayPal.Radio Israel