Activiteiten


Pillar of Fire avond met ‘Mystery Guest’ – 9 februari 2023 – terugkijken

75 Jaar Israël met Z.E. Ambassadeur Modi Ephraim

Ambassadeur Modi Ephraim en zijn vrouw Anat bezochten deze avond de stichting Pillar of Fire. Voor een officieel bezoek en voor een kennismaking met de ambassadeur zelf en zijn werkzaamheden. Met Live muziek, vertaling door Patricia, en een presentatie door Cees van der Horst. Voorzitter van Pillar of Fire over de activiteiten van de stichting.

 

 

Deel dit artikel

Je kunt geen reactie geven op dit bericht.

Live – Streaming

Regelmatig organiseert Pillar of Fire LIVE Streaming events ... Klik op deze knop om naar de Live stream pagina te gaan.


E-mail Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de Mailings van Pillar of Fire. Naast de berichten die we op de site plaatsen, sturen we ook regelmatig e-mailings met relevante nadere informatie.


Doneer Online

Steun het werk van Pillar of Fire met uw bijdrage. Pillar of Fire heeft de ANBI status en uw giften zijn van de belasting aftrekbaar. U kunt op dit moment doneren via een bankmachtiging en via PayPal.Radio Israel