Activiteiten


Een nieuwe locatie erbij!

De Israëlische stad Katzrin, de grootste stad op de Golan hoogte, ligt ten noorden van het meer van Galilea, ten oosten van de heuvels van Boven-Galilea en ten zuid van de berg Hermon. Deze plaats heeft zo’n 7.700 inwoners en een aanzienlijk deel van de bevolking, zo’n dertig procent, is afkomstig uit het voormalige Sovjet-Unie. Maar er wonen ook nog enkele Druzische families in deze stad.
Al een lange tijd probeer Israel Relief Aid, in samenwerking met haar partners, een locatie te bemachtigen voor het opslaan van allerlei materiaal en hulpgoederen. Maar gelukkig is het nu eindelijk gelukt om een mooie ruimte te bemachtigen. Dit werd mede mogelijk omdat het Katzrin Aid Center zich heeft aangesloten bij het netwerk van Israel Relief Aid. Hierdoor is het nu mogelijk om vanuit deze nieuwe locatie allerlei hulpacties te regelen, zowel in de stad als de nabije omgeving.

Er zijn!

De nieuwe manager Netalie is manager van deze nieuwe locatie en zij heeft een hart van goud en zet zich vol enthousiasme in voor haar stad en de nabije omgeving. Hetgeen op deze nieuwe locatie ingezameld wordt, betreft vooral kleding, matrassen, dekens en voedsel.

Dank!

Om dit mogelijk te maken, is uw hulp en financiële ondersteuning nog steeds broodnodig voor de inwoners van het beloofde land van God.
Niet alleen voor de stad Katzrin, maar ook voor de vele andere locaties verspreid over het land. Al deze hulpcentra zijn van belang voor het aangaan van relaties met de minderbedeelden in Israël. Op die manier brengen wij een glimlach van hoop en vreugde en helpen wij met elkaar de benarde situatie van veel mensen te verlichten.
Deel dit artikel

Je kunt geen reactie geven op dit bericht.

Live – Streaming

Regelmatig organiseert Pillar of Fire LIVE Streaming events ... Klik op deze knop om naar de Live stream pagina te gaan.


E-mail Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de Mailings van Pillar of Fire. Naast de berichten die we op de site plaatsen, sturen we ook regelmatig e-mailings met relevante nadere informatie.


Doneer Online

Steun het werk van Pillar of Fire met uw bijdrage. Pillar of Fire heeft de ANBI status en uw giften zijn van de belasting aftrekbaar. U kunt op dit moment doneren via een bankmachtiging en via PayPal.Radio Israel