Activiteiten


Even er tussenuit!

Enkele weken geleden kreeg een groep van 400 nieuwkomers uit Oekraïne en Rusland, op initiatief van Israel Relief Aid en haar partners, een dagje uit aangeboden. Met zijn allen vertrokken zij naar Galilea, gelegen in het noorden van Israël. Daar kregen ze lezingen over het gebied en informatie over enkele belangrijke en historische locaties.

Onderwijs

Natuurlijk werd hen ook een warme maaltijd aangeboden op een mooie locatie in de nabije omgeving. Tijdens de uitgebreide maaltijd werd ook een stukje onderwijs gegeven vanuit het Eerste Testament.

Dank!

Voor velen van de nieuwkomers was het de eerste keer dat zij een rondleiding kregen in hun nieuwe vaderland.
De groep ging na deze gezellige dag weer terug naar hun eigen plek en vonden het attent en leuk om zo het land beter te leren kennen.
Vandaar dat wij hun dank op deze wijze aan u overbrengen: ‘Bedankt!’.
Deel dit artikel

Je kunt geen reactie geven op dit bericht.

Live – Streaming

Regelmatig organiseert Pillar of Fire LIVE Streaming events ... Klik op deze knop om naar de Live stream pagina te gaan.


E-mail Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de Mailings van Pillar of Fire. Naast de berichten die we op de site plaatsen, sturen we ook regelmatig e-mailings met relevante nadere informatie.


Doneer Online

Steun het werk van Pillar of Fire met uw bijdrage. Pillar of Fire heeft de ANBI status en uw giften zijn van de belasting aftrekbaar. U kunt op dit moment doneren via een bankmachtiging en via PayPal.Radio Israel