Activiteiten


Het weer in Israël blijft onnavolgbaar

Al een tijdje maken de inwoners van Israël diverse weertypes mee waar het land mee te kampen heeft. Een deel van het land steunde en kreunde vanwege de hitte. Anderen kregen te maken met regen en windhozen, terwijl in het zuiden de stad Eilat te maken had met zandstormen. Ook nu heeft Israël te maken met allerlei weertypes, waaronder: ferme onweersbuien, regen en hoge temperaturen.

Stof en nevel

Eind vorige week en het afgelopen weekend kreeg het land te maken met stof en nevel vanuit het zuiden in combinatie met hoge temperaturen. Sommige inwoners daarentegen kregen te maken met regen en stevige onweersbuien. Gezien het feit dat voor de tijd van het jaar dit soort weertypes uniek zijn, konden velen deze bijzondere uitingen van de natuur op social media bewonderen. Vele gebruikers van social media toonden hun opnames, waaronder vanuit de steden Bnei Brak, Jeruzalem en Sderot.

Overstromingen

Vanwege de zandstormen met stof en nevel zijn verschillende natuurgebieden gesloten. De reden hiervoor is de hoeveelheid regen die verwacht wordt dit weekend. De onverwachte hoeveelheid regen deed hen besluiten om het zekere voor het onzekere te nemen. Daarbij had men in het zuiden en het midden van het land al last van overstromingen en het ongebruikelijke natte weer.

Temperaturen

Voor de komende periode verwacht men dat de temperaturen zullen liggen tussen ergens tussen 22/23 graden Celsius en kunnen oplopen tot ergens in de dertig graden Celsius, zo tussen de 35 tot 40 graden.
Deel dit artikel

Je kunt geen reactie geven op dit bericht.

Live – Streaming

Regelmatig organiseert Pillar of Fire LIVE Streaming events ... Klik op deze knop om naar de Live stream pagina te gaan.


E-mail Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de Mailings van Pillar of Fire. Naast de berichten die we op de site plaatsen, sturen we ook regelmatig e-mailings met relevante nadere informatie.


Doneer Online

Steun het werk van Pillar of Fire met uw bijdrage. Pillar of Fire heeft de ANBI status en uw giften zijn van de belasting aftrekbaar. U kunt op dit moment doneren via een bankmachtiging en via PayPal.Radio Israel