Activiteiten


Israel Defense Force toont begrip voor haar manschappen nabij Egypte

De Israëlische militairen die werken bij de grens met het land Egypte protesteerden bij hun militaire leidinggevenden en hun leiders. De redenen van hun ongenoegen waren verschillend. Toch valt één aspect op bij hun klachten: de schijnbare nutteloosheid van hun werkzaamheden. Maar wat was de welbekende druppel bij de militairen van het gemende Bardelas-bataljon voor hun protest?  
 

Ongenoegen

De directe aanleiding van veel militairen om zich te scharen achter de ingediende klachten bij hun militaire leidinggevenden was een vervelend incident bij de Egyptische grens. Uit alles blijkt dat desbetreffende militairen bij het indienen van hun klachten en ongenoegen niet over één nacht ijs zijn gegaan. Zij hebben met derden hierover gesproken en ook veel  ouders tonen begrip voor de zorgen en klachten van de militairen.

Grensbewaking

Nadat de commandant van de bataljon de klachten van zijn manschappen in ontvangst had genomen, nam hij direct contact op met zijn baas, kolonel Ido Sad. Laatstgenoemde is bevelhebber van de Paran-brigade en zijn verantwoordelijk voor de bewaking van de grenzen van Israël. Na onderling overleg, zowel tussen de militaire leiders als tussen de manschappen en hun leidinggevenden, is de huidige werkwijze bij het bataljon op enkele belangrijke punten aangepast. Deze aanpassingen zijn: de ploegendiensten verkort van 12 naar 8 uur; de nachtelijke bewaking op locatie uit te breiden naar twee personen en het opheffen van een specifieke militair object.

Bardelas

Het Bardelas-bataljon is het derde gemengde bataljon dat in de IDF wordt gevormd, de andere twee zijn de Caracal- en de Lion of the Valley-bataljons. Bardelas werd opgericht in augustus 2015 en begon een jaar later met operationele activiteiten, volgens de website van de IDF. De training van mannelijke en vrouwelijke gevechtssoldaten duurt zeven maanden en omvat het vuren van wapens, stadsoorlogvoering en andere vormen van strijd.

Deel dit artikel

Je kunt geen reactie geven op dit bericht.

Live – Streaming

Regelmatig organiseert Pillar of Fire LIVE Streaming events ... Klik op deze knop om naar de Live stream pagina te gaan.


E-mail Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de Mailings van Pillar of Fire. Naast de berichten die we op de site plaatsen, sturen we ook regelmatig e-mailings met relevante nadere informatie.


Doneer Online

Steun het werk van Pillar of Fire met uw bijdrage. Pillar of Fire heeft de ANBI status en uw giften zijn van de belasting aftrekbaar. U kunt op dit moment doneren via een bankmachtiging en via PayPal.Radio Israel