Activiteiten


Israëlische broers behalen een mooi resultaat bij internationaal ontwerpwedstrijd vliegtuigbouw

De gebroeders Bublil, Ben en Tom, belandden in de top-10 bij een internationale ontwerpwedstrijd voor vliegtuigen. Zij kregen verschillende complimenten van zowel de juryleden als van hun concullega’s. Over hun ontwerp zeggen de broers dat hun ontwerp verschillende doelstellingen omvatte, waaronder het inspireren van de huidige generatie ontwerpers en te komen tot een bijzonder origineel en revolutionair ontwerp. 
 

Kwaliteit

Uit alles blijkt dat de doelen, die Ben en Tom Bublil hadden gesteld, zijn behaald. Geen geringe prestatie gezien het aantal deelnemers. Deze groep bestond uit meer dan vierduizend inzendingen vanuit de gehele wereld. Niet alleen uit amateurs, zoals de Israëlische broers uit Israël, maar ook uit deelnemers die al werkzaam zijn als ontwerper bij een gerenommeerd vliegtuigbedrijf, zoals Boeing.
 

Elkaar aanvullen

Het initiatief van een dergelijke wedstrijd komt van het bedrijf Airbus. De reden voor het organiseren van een dergelijke wedstrijd is dat zij op zoek zijn naar nieuwe creatieve en inspirerende ideeën. Vanuit die invalshoek is het niet vreemd dat, mede gezien de doelstellingen van Ben en Tom Bublil, zij een zeer goed resultaat wisten te behalen. Het bedrijf maakte in het najaar van 2022 hun wedstrijd bekend. Hierover zegt Ben: ‘Mijn broer Tom bracht het onder mijn aandacht en stelde voor het dit samen te doen. Hij is de meest gepassioneerde luchtvaartman die ik ken. Ik vroeg hem of het een droom van hem was om hieraan mee te doen. Tom antwoordde hierop positief en zodoende zijn wij eraan begonnen.’
 

Lovende kritieken

In het afgelopen voorjaar ontvingen de broers een uitnodiging van Airbus om aanwezig te zijn bij de officiële bekendmaking van de winnaar in Parijs. In diezelfde uitnodiging stond dat zij behoorden tot de top 10 van mogelijke winnaars. Hoewel zij niet uitgeroepen werden tot de winnaar, zijn zij beiden zeer trots op hun prestatie. In de gesprekken met de leden van de jury ontvingen zij veel lof en credits. Hierover schreef de jury: ‘Wat wij erg leuk vonden aan jullie ontwerp was het feit dat het heel goed doordacht, netjes en goed gedocumenteerd was. Er is door jullie veel tijd hierin gestoken. Wij feliciteren jullie beiden met uw creativiteit en inzet.‘  Kortom, een mooie prestatie van de 26-jarige Ben en de 22-jarige Tom Bublil. 
Deel dit artikel

Je kunt geen reactie geven op dit bericht.

Live – Streaming

Regelmatig organiseert Pillar of Fire LIVE Streaming events ... Klik op deze knop om naar de Live stream pagina te gaan.


E-mail Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de Mailings van Pillar of Fire. Naast de berichten die we op de site plaatsen, sturen we ook regelmatig e-mailings met relevante nadere informatie.


Doneer Online

Steun het werk van Pillar of Fire met uw bijdrage. Pillar of Fire heeft de ANBI status en uw giften zijn van de belasting aftrekbaar. U kunt op dit moment doneren via een bankmachtiging en via PayPal.Radio Israel