Activiteiten


Schoonheidswedstrijd miss H georganiseerd door Britain First

Onlangs vond in Groot-Brittannië een Miss-verkiezing plaats. Op zich niet eigenaardig of vreemd, maar dit initiatief ging uit van de extreemrechtse groep Britain First. Deze politieke beweging organiseerde Miss Hitler-verkiezing. Het doel was om gezonde Arische vrouwen aan te moedigen en vast te houden aan dit ‘rolmodel’. 
Verschillende vrouwen deden mee aan dit initiatief, waarbij de site nadrukkelijk opriep om onder een pseudoniem te gebruiken. De deelnemers moeste bevestigen dat zij blanke hetero vrouw waren met het verlangen terug te keren naar de traditionele (gezins)waarden. 
Deze waarden zijn gebaseerd op de bloed en bodem gedachte. De winnaar ontvangt de titel ‘Miss Hitler’.

Britain First

De uitslag van deze eigenaardige en bizarre schoonheidswedstrijd is bekend. Op de site van Britain First blijkt dat ‘Miss Aryan Angel’ de winnaar is van de schoonheidswedstrijd. Vanuit Groot-Brittannië werd het Wiesenthal Center in Oostenrijk over deze ‘Miss-verkiezing’ geïnformeerd. De afdeling  Social World Action (SWA), een Joodse mensenrechtenorganisatie die verbonden is aan het Wiesenthal-centrum, dook in dit ‘dossier’. Via via wisten zij de persoon te achterhalen met het pseudoniem ‘Miss Aryan Angel’.

Miss Aryan Angel

Het blijkt te gaan om een Engelse vrouw, gehuwd en moeder van meerdere kinderen. Zij woont in Oxfordshire en heet Sarah Mountford. 
Nadat Sarah geconfronteerd werd met het feit dat zij zich had aangemeld voor de Arische Miss-verkiezing van Britain First, zei ze het volgende: Voor mij persoonlijk was het gewoon iets leuks en spontaan. Het was niet mijn bedoeling om iemand van streek te maken. Ik krijg geen kroon of een geldbedrag. Ik zie het meer als een opiniepeiling. Mijn opvattingen zijn niet extreem en wat ik denk en vind, hoor ik je elke bushalte.

Social World Action (SWC)

De directeur van SWC, rabbijn Abraham Cooper, zegt, naar aanleiding van de hierboven genoemde ‘Miss-verkiezing’ het volgende. 
‘Dit maakt deel uit van een voortdurende poging om de gruwelijke misdaden van het nazisme te vergoelijken, om de geschiedenis te herschrijven en om het monster Adolf Hitler te legitimeren dat de wereld in duisternis dompelde, genocide pleegde onder vele bevolkingsgroepen, waaronder zes miljoen Joden.’
28augustus2023
Deel dit artikel

Je kunt geen reactie geven op dit bericht.

Live – Streaming

Regelmatig organiseert Pillar of Fire LIVE Streaming events ... Klik op deze knop om naar de Live stream pagina te gaan.


E-mail Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de Mailings van Pillar of Fire. Naast de berichten die we op de site plaatsen, sturen we ook regelmatig e-mailings met relevante nadere informatie.


Doneer Online

Steun het werk van Pillar of Fire met uw bijdrage. Pillar of Fire heeft de ANBI status en uw giften zijn van de belasting aftrekbaar. U kunt op dit moment doneren via een bankmachtiging en via PayPal.



Radio Israel