Activiteiten


De Europese Unie (EU) financiert het geweld en terreur tegen Israël

Een recent rapport van de Palestijnse Media Watch (PMW) bevestigd opnieuw dat de Palestijnse Autoriteiten nog steeds terroristen beloond. De familie en mogelijke nabestaanden van de terroristen ontvangen van de PA maandelijks een aanzienlijk bedrag voor het uitvoeren van hun heilige opdracht voor geld. Dit geld komt uit verschillende EU-potjes voor humanitaire hulp aan de Palestijnse bevolking.  

Schatting

Volgens de non-gouvermentele organisatie PMW betaalt de Palestijnse Autoriteiten bijna drie miljoen dollar aan de families van (gedode) terroristen. Dit betalingssysteem, bekend onder de naam ‘het Martelarenfonds’, berekent de financiële tegemoetkoming op basis van de omvang en de impact van de terreuraanslag. Hoe groter de aanslag hoe hoger de financiële beloning betaald uit EU-fondsen.

Bedragen

De Palestijnse Media Watch meldt tevens dat de familie van een terrorist maandelijks een beloning ontvangen van NIS 6.000, zo’n 1.500,- dollar. Daarbij ontvangen zij voor de rest van hun leven een toelage van rond de 350,- dollar per maand. Wanneer je beide bedragen bij elkaar optelt ontvangt de families van de terroristen zo’n tweeduizend euro op maanbasis. Het is dan ook niet vreemd dat het geschatte jaarlijkse bedrag aan betalingen van ongeveer 3 miljoen dollar aan de lage kant is.

Deel dit artikel

Je kunt geen reactie geven op dit bericht.

Live – Streaming

Regelmatig organiseert Pillar of Fire LIVE Streaming events ... Klik op deze knop om naar de Live stream pagina te gaan.


E-mail Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de Mailings van Pillar of Fire. Naast de berichten die we op de site plaatsen, sturen we ook regelmatig e-mailings met relevante nadere informatie.


Doneer Online

Steun het werk van Pillar of Fire met uw bijdrage. Pillar of Fire heeft de ANBI status en uw giften zijn van de belasting aftrekbaar. U kunt op dit moment doneren via een bankmachtiging en via PayPal.Radio Israel