Activiteiten


De staat Israël aangevallen door terreurorganisatie Hamas

Afgelopen weekend vielen leden van de Palestijnse terreurgroep Hams het land Israël binnen. Op uitgekookte wijze wisten zij zich door de hightech en moderne bewakingssystemen en afrasteringen heen te breken. Vervolgens lieten zij opnieuw hun ware gezicht zien door een zeer groot aantal onschuldige burgers op brute en wrede wijze om het leven te brengen. Het aantal vermoorde burgers loopt inmiddels op bijna  1.500 personen, van baby tot hoogbejaard.

Inside information?

Groepen Israëlische (para)militairen probeerden hen tegen te houden en zich te verdedigen tegen de vele indringers. Een enkele keer met succes, maar velen werden overrompeld. Een belangrijk en opvallend ‘detail’ is dat de terroristen precies wisten waar de belangrijkste voorzieningen zich bevonden op het terrein van de verschillende militaire basissen en politiebureaus in de regio. Hierbij moet u denken aan:  de communicatiemiddelen, de elektriciteitsvoorzieningen en de wapenopslagplaatsen. Later bleek bij nader onderzoek  dat vele gedode terroristen beschikten over plattegronden van (para)militaire locaties met de eerder genoemde en cruciale details.

 

Gijzelaars

Tevens wist Hamas een behoorlijk groot aantal mensen mee te nemen en hen ergens in Gaza onder te brengen, waaronder een aanzienlijk aantal (jonge) vrouwen. De terroristen misbruiken hen als een ruilmiddel en als een levend schild tegen mogelijke militaire aanvallen en operaties vanuit Israël. Desondanks zal de Israëlische regering er alles aan doen om hen te bevrijden en de groep gijzelaars, levend, gewond of dood, weer terug te brengen naar hun vaderland. Ofwel, een extreem lastige situatie voor de militaire leiders in het voor altijd uitschakelen van Hamas, een wrede en mensonterende terreurorganisatie.

Deel dit artikel

Je kunt geen reactie geven op dit bericht.

Live – Streaming

Regelmatig organiseert Pillar of Fire LIVE Streaming events ... Klik op deze knop om naar de Live stream pagina te gaan.


E-mail Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de Mailings van Pillar of Fire. Naast de berichten die we op de site plaatsen, sturen we ook regelmatig e-mailings met relevante nadere informatie.


Doneer Online

Steun het werk van Pillar of Fire met uw bijdrage. Pillar of Fire heeft de ANBI status en uw giften zijn van de belasting aftrekbaar. U kunt op dit moment doneren via een bankmachtiging en via PayPal.Radio Israel