Activiteiten


Een warm welkom voor een vriendengroep

Amit Levy werkt bij de politie in het zuiden van Israël. Toen hem duidelijk werd hoe groot het gevaar was waarin Israël en haar bevolking verkeerde vanwege de inval van vele Hamas-terroristen kwam hij in actie. Levy nam contact op met zijn vrienden, zij bewapenden zichzelf en als gewapende eenheid vertrokken zij naar een nabij gelegen kibboets.

 

Bescherming

Gezamenlijk vochten Amit Levy en zijn vrienden langdurig tegen de aanvallen van tientallen Hamastrijders. Uiteindelijk lukt het hen om de kibboets te beschermen en de terroristen te verjagen, waardoor zij de levens redden van de inwoners van de kibboets.

Omzien naar elkaar

Na deze dappere en succesvolle onderneming verbleef het vriendengroepje nog een poosje op kibboets voor het geval dat Hamas zou terugkeren. Gelijktijdig zorgden zij voor de beesten op de kibboets en droeg Levy en zijn vriendengroep zorg voor enkele wezenlijke kerntaken.

Dankbaarheid                                                                                            

Na een periode van tien dagen konden zij weer terug naar hun eigen gezin en familie. Bij thuiskomst werden zij enthousiast verrast. Niet alleen door hun eigen gezin, familie en vrienden, maar ook door een groep inwoners uit de kibboets Nirim. De plek en de mensen die ze hadden beschermd tegen de wreedheden van Hamas en haar aanhangers.

Deel dit artikel

Je kunt geen reactie geven op dit bericht.

Live – Streaming

Regelmatig organiseert Pillar of Fire LIVE Streaming events ... Klik op deze knop om naar de Live stream pagina te gaan.


E-mail Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de Mailings van Pillar of Fire. Naast de berichten die we op de site plaatsen, sturen we ook regelmatig e-mailings met relevante nadere informatie.


Doneer Online

Steun het werk van Pillar of Fire met uw bijdrage. Pillar of Fire heeft de ANBI status en uw giften zijn van de belasting aftrekbaar. U kunt op dit moment doneren via een bankmachtiging en via PayPal.Radio Israel