Activiteiten


Enkele Hamasleiders omgebracht vanwege de wrede aanval op Israël.

Binnen een week na de aanval van Hamas op het zuiden van Israël en de moord op vele Israëlische burgers en militairen, heeft het Israëlische leger enkele vooraanstaande Hamas-leiders uit de weg geruimd.

Kopstuk

Het gaat onder meer om Jehad Mheisen, leider van de Nationale Veiligheidstroepen in Gaza. Hij en enkele van zijn familieleden vonden de dood bij een aanval op zijn huis nabij Gaza-stad.

Vrouwenbrigade

Eveneens vond de eerste vrouwelijke Hamas-leider de dood. Het gaat om Jamila A. Taha al-Shanti. Zij was de eerste vrouw binnen het politieke bureau van Hamas en één van de oprichters van de vrouwenbeweging van Hamas. Ook deze militaire operatie stond onder leiding van het IDF.

Deel dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Live – Streaming

Regelmatig organiseert Pillar of Fire LIVE Streaming events ... Klik op deze knop om naar de Live stream pagina te gaan.


E-mail Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de Mailings van Pillar of Fire. Naast de berichten die we op de site plaatsen, sturen we ook regelmatig e-mailings met relevante nadere informatie.


Doneer Online

Steun het werk van Pillar of Fire met uw bijdrage. Pillar of Fire heeft de ANBI status en uw giften zijn van de belasting aftrekbaar. U kunt op dit moment doneren via een bankmachtiging en via PayPal.Radio Israel