Activiteiten


Hoe de wereld zich eenvoudig laat inpalmen en misleiden door terreurorganisaties

Afgelopen week schreeuwden de Palestijnen moord en brand als gevolg van een bombardement op een ziekenhuis in Gaza met zogenaamd als gevolg honderden doden. Al snel nam wereldwijd de media het geroeptoeter van Hamas zonder problemen over. Na enkele dagen vol met verwijten vielen Hamas en haar aanhangers plotsklaps stil? Waarom deze oorverdovende stilte?  

 

Waarheid

Het antwoord hierop is klip en klaar. Al een dag na de wereldnieuws over de ramp met het ziekenhuis in Gaza legde het Israel Defense Force (IDF) tijdens een persconferentie helder uit hoe deze trieste gebeurtenis kon plaatsvinden. Ook bracht zij de waarheid boven tafel. En wat bleek achteraf?

 

Realiteit

Het antwoord hierop voelt u al aankomen. De oorzaak van al deze ellende, de misleiding en de zogenaamde raketaanval was veroorzaakt door de terroristen zelf. Kortom, het was opnieuw een bewuste poging om Israël in een kwaad en negatief daglicht te plaatsen.

 

Beleid

Het toepassen van een dergelijke methodiek en werkwijze moet niemand verbazen. Waarom? De rode draad die duidelijk naar voren komt en zichtbaar is, zowel in de doelstelling als de werkwijze van Hamas en andere Arabische terreurorganisaties, betreft de vernietiging van de staat Israël, haar inwoners en het oplossen van het zogenaamde wereldwijde ‘Jodenvraagstuk’.

 

Blind en doof?

Toch blijven wereldwijd velen blind of doof voor deze feiten. Vele mensen willen de realiteit niet onder ogen zien? Een dergelijke houding doet mij denken aan het aanzienlijke aantal brave ambtenaren en trouwe burgervaders ten tijde van de bezetting. Een houding wat leidde tot de dood van vele landgenoten in de bekende gaskamers en ovens van onder meer Auschwitz, Neuengamme, Sobibor.

Deel dit artikel

Je kunt geen reactie geven op dit bericht.

Live – Streaming

Regelmatig organiseert Pillar of Fire LIVE Streaming events ... Klik op deze knop om naar de Live stream pagina te gaan.


E-mail Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de Mailings van Pillar of Fire. Naast de berichten die we op de site plaatsen, sturen we ook regelmatig e-mailings met relevante nadere informatie.


Doneer Online

Steun het werk van Pillar of Fire met uw bijdrage. Pillar of Fire heeft de ANBI status en uw giften zijn van de belasting aftrekbaar. U kunt op dit moment doneren via een bankmachtiging en via PayPal.Radio Israel