Activiteiten


Intensivering van de grondoperaties in Gaza tegen Hamas

Sinds enkele dagen intensiveert Israël zijn aanvallen op de grond in Gaza. Ook zet de Israëlische luchtmacht zware ‘blockbusters’ in om enkele verborgen locaties van Hamas onder de grond te vernietigen. Dit alles leidde eveneens tot het hijsen van een Israëlische vlag door IDF-soldaten in het noorden van Gaza. 

Toename

Het Israel Defense Force gaf aan dat de militaire aanvallen een uitbreiding betreft van de grondaanvallen van de afgelopen week. Het doel van deze missies werd niet nader uitgewerkt of toegelicht door de woordvoerder van het IDF.

Tot de overwinning

Op een video is te zien dat enkele soldaten van het IDF, behorend tot 52e bataljon behorend tot de 401e brigade, een Israëlische vlag ophangen. Eveneens is de volgende uitspraak hoorbaar op de video: ‘We zullen het niet vergeten … … … we zullen niet stoppen tot de overwinning!’
Deel dit artikel

Je kunt geen reactie geven op dit bericht.

Live – Streaming

Regelmatig organiseert Pillar of Fire LIVE Streaming events ... Klik op deze knop om naar de Live stream pagina te gaan.


E-mail Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de Mailings van Pillar of Fire. Naast de berichten die we op de site plaatsen, sturen we ook regelmatig e-mailings met relevante nadere informatie.


Doneer Online

Steun het werk van Pillar of Fire met uw bijdrage. Pillar of Fire heeft de ANBI status en uw giften zijn van de belasting aftrekbaar. U kunt op dit moment doneren via een bankmachtiging en via PayPal.Radio Israel