Activiteiten


Israëlische verzorgende gearresteerd na pro-Hamas uitspraken

Tijdens een ruzie in ziekenhuis tussen twee verpleegsters sprak één van hen haar steun uit richting Hamas. De Arabisch-Israëlische verpleegster beklaagde zich kort daarop bij haar leidinggevende. De politiek kwam eraan te pas en vervolgens werd hun collega meegenomen voor verder verhoor naar het politiebureau.

Dubbel

De verpleegster gaf als reden tot deze bijzondere stap dat haar broer op dit moment actief is binnen het Israel Defense Force, ergens in het zuiden van het land. Zij vond het te gek voor woorden om te moeten samenwerken met een collega die haar steun en sympathie uitspreekt richting een terreurgroep, Terroristen die dood en ellende in het land, met name onder de burgers.

Rust

Het ziekenhuis geeft als korte verklaring richting de pers aan dat door de vele spanningen, stress en de superdrukke dagen iedereen in het ziekenhuis op zijn of haar tanden loopt. In zo’n situatie kan het helaas voorkomen dat mensen dingen zeggen waar zij later spijt van hebben.

Nulbeleid

Op dit moment onderzoekt de politie de verdere toedracht en het gedrag en houding van een van onze medewerksters. Als directie van het ziekenhuis roepen wij iedereen op tot terughoudendheid. Maar indien iemand ons zerotolerance-beleid ten opzichte van het aanmoedigen en het verheerlijken van geweld en terreur overtreedt dan zullen wij daar ook naar handelen. Maar voor nu zijn wij ook terughoudend in onze reactie.

Deel dit artikel

Je kunt geen reactie geven op dit bericht.

Live – Streaming

Regelmatig organiseert Pillar of Fire LIVE Streaming events ... Klik op deze knop om naar de Live stream pagina te gaan.


E-mail Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de Mailings van Pillar of Fire. Naast de berichten die we op de site plaatsen, sturen we ook regelmatig e-mailings met relevante nadere informatie.


Doneer Online

Steun het werk van Pillar of Fire met uw bijdrage. Pillar of Fire heeft de ANBI status en uw giften zijn van de belasting aftrekbaar. U kunt op dit moment doneren via een bankmachtiging en via PayPal.Radio Israel