Activiteiten


Terreuraanval overleefd, gevlucht en warm onthaald

Een medewerker van Israel Relief Aid woont in Sderot. Deze plaats werd op 7 oktober aangevallen en geïnfiltreerd door terroristen van Hamas. Vele inwoners werden door het extreme en wrede geweld vermoord en de andere inwoners sloegen op de vlucht. De medewerker van Israel Relief Aid wist met zijn gezin deze gevaarlijke situatie te overleven. Ze renden toen voor hun leven en wisten via kruip- en sluipweggetjes de terroristen te ontlopen. 

Gevlucht

Behalve onze collega zijn er nog vele andere landgenoten die deze rampspoed wisten te ontvluchten. Zij behoren tot de vele gezinnen die haastig hun huis en haard achterlieten om aan de moordpartijen van de terreurorganisatie te ontkomen. Het aantal geëvacueerde personen ligt rond de 20.000 personen, waarvan 13.000 gezinnen. Het verbaasd niemand dat zij niets of heel weinig zij zich hebben. Vandaar dat wij hen zo goed mogelijk op allerlei manieren proberen te helpen.
 

Pension

In de afgelopen weken verhuisden onze medewerker en zijn gezin van pension naar pension. Uiteindelijk kwamen zij op een locatie terecht die zeer goed voor de evacués zorgde. Zij hoefden niets te betalen en zij kregen gratis lunches en diners. Niet alleen zij, maar ook andere gezinnen die op zoek waren naar een tijdelijk onderkomen.

Dagelijks ontbijt

Het enige wat ontbrak was het ontbijt. Toen kwamen wij op het idee om voor onze medewerker, zijn gezin en de overige evacuees in het betreffende pension van allerlei ontbijtproducten te voorzien. Zo dragen wij ook ons steentje bij voor de nood onder onze landgenoten. Net als vele anderen. 

Steun?

Helpt u ons om dit alles te kunnen bekostigen? Alvast onze dank voor uw support!
Deel dit artikel

Je kunt geen reactie geven op dit bericht.

Live – Streaming

Regelmatig organiseert Pillar of Fire LIVE Streaming events ... Klik op deze knop om naar de Live stream pagina te gaan.


E-mail Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de Mailings van Pillar of Fire. Naast de berichten die we op de site plaatsen, sturen we ook regelmatig e-mailings met relevante nadere informatie.


Doneer Online

Steun het werk van Pillar of Fire met uw bijdrage. Pillar of Fire heeft de ANBI status en uw giften zijn van de belasting aftrekbaar. U kunt op dit moment doneren via een bankmachtiging en via PayPal.Radio Israel