Activiteiten


Bedoeïenenfamilie looft 1 miljoen dollar uit voor wraak op de terroristen van Hamas

Een bedoeïenenfamilie geeft een 1 miljoen dollar aan degene die informatie verstrekt over de Hamas-terroristen die hun zoon Osama Abu Assa ongewapend afslachtte. Hij was op het muziekfestival in Re’im. Het aantal vermoorde jongelui op het muziekfestival loopt op in de honderden. Ook zijn nog een aanzienlijk aantal bezoekers meegenomen als gijzelaars door Hamas. 

Gevonden

Tijdens de onverwachte aanval van de terreurgroep Hamas lukt het hem niet om zich goed te verstoppen. Daardoor was Osama één van de vele bezoekers die door de terroristen van Hamas wreed werd  behandeld en vervolgens werd doodgeschoten.
 
Wrede dood
De bedoeïenenfamilie komt uit Tel Sheva en looft een bedrag uit van 1 miljoen dollar is om informatie boven water te krijgen over de Hamas-terroristen die hun zoon beestachtig behandelden en hebben afgeslacht. Op beelden van een dashcam van een voertuig zijn ook nog andere beelden gevonden van de aanval op de bezoekers van het muziekfestival door Hamas-terroristen. Op de betreffende beelden is onder meer zichtbaar dat hun zoon zich moest uitkleden. Vervolgens nemen de terroristen hem keihard onder handen en martelen ze hem. Na hun wrede daden schiet Hamas hem dood. 
 

Tipgeld

Om hun zoon te wreken heeft de familie van Osama Abu Assa een Arabische video op social media geplaatst. De inhoud van deze video omvat de boodschap dat iedereen die bruikbare informatie heeft over de moordenaars van hun zoon een bedrag krijgt van 1 miljoen dollar.
 

Bloedwraak

Het doel van de familie is zonder meer duidelijk. Zij willen weten wie verantwoordelijk is voor de dood van hun zoon, hun broer en hun neef. De woordvoerder van de familie zegt hierover in een krant: ‘Onze mentaliteit is bloedwraak … Wij zullen hen pakken, waar ze ook zijn. Als ze familie hebben in Israël of Jordanie, zullen wij de vader, de broer en de oom bereiken. Zij zullen de prijs moeten betalen … Zij wisten dat hij een bedoeïen was!‘ 
Deel dit artikel

Je kunt geen reactie geven op dit bericht.

Live – Streaming

Regelmatig organiseert Pillar of Fire LIVE Streaming events ... Klik op deze knop om naar de Live stream pagina te gaan.


E-mail Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de Mailings van Pillar of Fire. Naast de berichten die we op de site plaatsen, sturen we ook regelmatig e-mailings met relevante nadere informatie.


Doneer Online

Steun het werk van Pillar of Fire met uw bijdrage. Pillar of Fire heeft de ANBI status en uw giften zijn van de belasting aftrekbaar. U kunt op dit moment doneren via een bankmachtiging en via PayPal.Radio Israel