Activiteiten


Blijvende steun voor de Israëlische evacuees

Enkele weken geleden werd Israel Relief Aid uitgenodigd om geëvacueerde Israëliërs in Ben Shemen te helpen en te ondersteunen met allerlei praktische zaken. Deze groep ontheemde mensen bestond zowel uit ouderen, alleenstaanden als gezinnen. Op deze locatie draait het vooral om de inwendige verzorging van de mens. Vandaar dat Israel Relief Aid met grote regelmaat ervoor zorgt dat een bestelwagen langs komt, zodat deze groep Israëliërs dagelijks eten krijgt. 
 

Helpende handen

Eveneens legde verschillende Israëlische instanties diverse hulpvragen neer bij Israel Relief Aid voor ontheemde Israëliërs uit het zuiden, onder andere vanuit de plaats Bat Yam. Zoals eerder gecommuniceerd, ontvangt een deel van deze groep wel voedsel voor de inwendige mens. Echter, een deel van deze evacuees moet zelf zorg dragen voor voedsel. Als hulporganisatie heeft ze beloofd ook deze taak op zich te nemen om zorg te dragen voor ontbijt, lunch en avondeten. Ook op andere locaties in Israël is onze organisatie gevraagd om de evacuees in andere delen van Israël te helpen en te voorzien van kleding, toiletartikelen, beddengoed en andere broodnodige voorzieningen. Binnen afzienbare tijd zal Israel Relief Aid met haar vrijwilligers de benodigde materialen afgeven aan deze mensen. 

Dankbaarheid

Al deze vormen van hulp en ondersteuning zijn mede mogelijk door de containers vanuit het buitenland, maar ook dankzij de ontvangen donaties. Daarom onze dank voor uw betrokkenheid, uw gebed en uw (financiële) ondersteuning. 
Deel dit artikel

Je kunt geen reactie geven op dit bericht.

Live – Streaming

Regelmatig organiseert Pillar of Fire LIVE Streaming events ... Klik op deze knop om naar de Live stream pagina te gaan.


E-mail Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de Mailings van Pillar of Fire. Naast de berichten die we op de site plaatsen, sturen we ook regelmatig e-mailings met relevante nadere informatie.


Doneer Online

Steun het werk van Pillar of Fire met uw bijdrage. Pillar of Fire heeft de ANBI status en uw giften zijn van de belasting aftrekbaar. U kunt op dit moment doneren via een bankmachtiging en via PayPal.Radio Israel