Activiteiten


De containers voor Israel Relief Aid

In de afgelopen weken  bent u geïnformeerd over de verschillende containers met hulpgoederen voor Israël en haar burgers in nood. Israel Relief Aid riep hiertoe op vanwege de nood onder de vele getroffen Israëliërs als gevolg van de wrede terreuraanval op 7 oktober jl. en de daaruit voortvloeiende oorlog in Gaza. Maar ook door het voortdurend geweld vanuit het zuiden van Libanon door de terreurgroep Hezbollah. 
 

Gearriveerd

Onlangs arriveerden twee containers vanuit Polen. Vorige week kwamen twee containers aan met goederen vanuit Groot-Brittannië. Ergens deze week meert een schip aan ergens in een haven van Israël die vertrok uit Nederland. Dit schip bevat enkele containers met hulpgoederen vanuit Nederland.

Laatste voorbereidingen 

Verder worden nog in verschillende landen verspreid over de wereld goederen bijeen verzameld voor de bevolking van Israël. Binnen niet al te korte tijd zullen ook de containers arriveren vanuit Californië (VS), Hong-Kong en opnieuw vanuit Groot-Brittannië.

Broodnodig

U begrijpt dat deze goederen broodnodig zijn voor de vele getroffen Israëliërs. Niet alleen voor de mensen uit het zuiden van het land, maar ook voor de mensen die nog steeds onder vuur worden genomen door Hamas en door Hezbollah met hun raketten, zoals in het noorden van Israël. 
Deel dit artikel

Je kunt geen reactie geven op dit bericht.

Live – Streaming

Regelmatig organiseert Pillar of Fire LIVE Streaming events ... Klik op deze knop om naar de Live stream pagina te gaan.


E-mail Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de Mailings van Pillar of Fire. Naast de berichten die we op de site plaatsen, sturen we ook regelmatig e-mailings met relevante nadere informatie.


Doneer Online

Steun het werk van Pillar of Fire met uw bijdrage. Pillar of Fire heeft de ANBI status en uw giften zijn van de belasting aftrekbaar. U kunt op dit moment doneren via een bankmachtiging en via PayPal.Radio Israel