Activiteiten


Een bijeenkomst vol gruwel en doodse stilte

De afgelopen weken sijpelde in de media steeds vaker het bericht door dat de wrede aanval van Hamas op Israël en haar burgers verzonnen of onjuist zou zijn. Daarbij ligt de nadruk steeds meer bij de slachtoffers onder de Palestijnen. Mede daarom nodigde de Nederlandse ambassadeur een bijeenkomst voor de Nederlandse journalisten om de originele beelden van de aanval op 7 oktober op de ambassade te komen bekijken.
 
 

Diepe indruk

Op 7 november organiseerde de Israëlische ambassade een bijeenkomst voor de media om de slachtpartij onder de Israëliërs te komen bekijken, precies een maand na de wrede aanval door de terroristen van Hamas. Zowel de ambassadeur als het personeel van de ambassade geven aan dat ze zelf de schokkende beelden ook nog niet hebben bekeken. De film bestaat uit allerlei beelden en opnames die het Israel Defense Force (IDF) gemonteerd heeft door gebruik te maken van mobieltjes, dashcams, bodycams, beveiligingscamera’s en ander gelijksoortig materiaal. Het afdraaien van de ongecensureerde film neemt drie kwartier in beslag. Na het tonen van deze schokkende beelden in het muisstil onder de aanwezigen. 

Opgeklopt?

Tijdens deze samenkomst vroeg ambassadeur Efraïm zich hardop af waarom de wereld zich zo laat inpalmen en misleiden door de PR van Hamas en de eenzijdige berichtgeving door de wereldwijde media. De steunbetuigingen die wij in het begin binnenkregen vanwege de wreedheden van Hamas zijn grotendeels opgedroogd en maken plaats voor boosheid en medelijden voor hetgeen in Gaza plaatsvindt. Maar laten wij duidelijk maken dat Hamas het monster is. Zij hebben deze ellende veroorzaakt en Hamas gedraagt zich op eenzelfde wijze als IS in het verleden deed. Het is daarom ook onvoorstelbaar dat op social media berichten verschijnen die de brute aanval van de terroristische Hamasbeweging ontkennen. 
 

Genadeloos

De film vertoont een aaneenschakeling van barbaarse, bloederige en onvoorstelbare wreedheden uitgevoerd door terroristen die vol enthousiasme schieten op alles wat maar beweegt. Of het nu gaat om Israëlische militairen of politieagenten, vrouwen, kinderen, ouden van dagen of baby’s en zelfs dieren. Alles en iedereen wordt op een mensonterende wijze koud gemaakt. 
 

Mensonterend 

Een Hamas terrorist schiet zonder schaamte en schuld zijn automatische geweer leeg op gezinnen. Een hond die over straat loopt krijgt de volle laag. Op verschillend plaatsen raken jongeren volledig in paniek wanneer ze horen dat er een groep terroristen eraan komt. Lichamen van baby’s tot volwassenen totaal verbrand, lichamen zonder hoofden en Israëliërs die door de terroristen worden meegesleept als trofeeën en als toekomstig handelswaar met de Israëlische regering.  
 

< 10%

Veelzeggend is het laatste fragment van de getoonde beelden. Er wordt kil en zakelijk aangegeven dat deze beelden slecht een fractie tonen van het begane geweld en wreedheden door de terreurgroep Hamas tegen de Israëlische bevolking. Het ging hier om 138 personen die door Hamas-terroristen zijn vermoord. Een fractie van de bijna 1.500 Israëliërs die door de slachtpartijen van Hamas in Israël zijn vermoord. Het is nog geen 10% van het totale aantal omgebracht Israëliërs.
Deel dit artikel

Je kunt geen reactie geven op dit bericht.

Live – Streaming

Regelmatig organiseert Pillar of Fire LIVE Streaming events ... Klik op deze knop om naar de Live stream pagina te gaan.


E-mail Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de Mailings van Pillar of Fire. Naast de berichten die we op de site plaatsen, sturen we ook regelmatig e-mailings met relevante nadere informatie.


Doneer Online

Steun het werk van Pillar of Fire met uw bijdrage. Pillar of Fire heeft de ANBI status en uw giften zijn van de belasting aftrekbaar. U kunt op dit moment doneren via een bankmachtiging en via PayPal.Radio Israel