Activiteiten


Een kleine correctie!

In het artikel Het akkoord gaan met een staakt-het-vuren blijft lastig is een fout geslopen. Er staat dat afgelopen donderdag het staakt-het-vuren tussen Israël en Hamas inging, ondanks de vertraging in de uitwisseling tussen de Israëlische gegijzelden en Palestijnse gevangenen. Zoals u waarschijnlijk al weet, is hierdoor ook het staakt-het-vuren niet afgelopen donderdag maar gisteren, vrijdag 24 november, ingegaan.

Kortom, onze excuses voor de onjuiste weergave van deze gebeurtenis namens de redactie van Pillar of Fire. Verder wensen wij u nog een mooi weekend toe.

Met een hartelijke groet,

 

Philip van den Berg

Deel dit artikel

Je kunt geen reactie geven op dit bericht.

Live – Streaming

Regelmatig organiseert Pillar of Fire LIVE Streaming events ... Klik op deze knop om naar de Live stream pagina te gaan.


E-mail Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de Mailings van Pillar of Fire. Naast de berichten die we op de site plaatsen, sturen we ook regelmatig e-mailings met relevante nadere informatie.


Doneer Online

Steun het werk van Pillar of Fire met uw bijdrage. Pillar of Fire heeft de ANBI status en uw giften zijn van de belasting aftrekbaar. U kunt op dit moment doneren via een bankmachtiging en via PayPal.Radio Israel