Activiteiten


Enkele hoge commandanten van Hamas omgebracht vlak voor het staakt-het-vuren!

De terreurorganisatie Hamas bevestigde afgelopen weekend dat enkele belangrijke leiders binnen haar organisatie dood zijn aangetroffen ergens in haar beruchte tunnelnetwerk. Hun lichamen zijn ondertussen uit de tunnels gehaald. Deze informatie versterkt het vermoeden dat het IDF in Gaza al een poosje onder de grond actief was op zoek naar de terroristen van Hamas en hun leiders.
 

Meerdere aanslagen

De vermoorde commandanten van Hamas zijn Ahmad al Ghandour en Ayman Siam. Beide zijn al vele jaren actief binnen Hamas. De eerstgenoemde terrorist was de leider van de Noordelijke brigade van Hamas. Tevens was hij lid van de militaire raad binnen de terreurorganisatie. Opvallend is dat het IDF zelf meldde dat zij vlak voor het ingaan van het staakt-het-vuren vijf hoge Hamas-functionarissen hadden omgelegd. Wie de andere drie onbekende kopstukken waren binnen Hamas is (nog) niet bekendgemaakt.
 

Eindelijk!

De eerder genoemde Ayman Siam ontsnapte al verschillende keren aan de dood. Hij organiseerde vele aanslagen op Israëliërs, zowel in het land Israël als daarbuiten. Zijn ‘carrière’ bij de terreurorganisatie kent een lange geschiedenis. Gezien de vele sleutelposities die hij bekleedde, probeerde het IDF hem al eerder om het leven te brengen. Toch wist hij meerdere keren aan de dood te ontsnappen, onder andere bij een aanslag op zijn woning in 2009 en in 2014. Bij deze en andere aanslagen op zijn leven kroop hij telkens door het oog van de naald.  
Deel dit artikel

2 reacties

li class="comment even thread-even depth-1" id="comment-70492">
Henny Feijen
Op 3 december 2023 om 10:03 pm uur

Geef niet op, Israel! Ga door en vertrouw op YaHWeeh alleen! Je hebt al vaker toegegeven aan de druk, en het resultaat is dat die druk per keer heftiger wordt. Maak dit af, het is de enige weg voor volk en land: eretz Yisrael!

li class="comment odd alt thread-odd thread-alt depth-1" id="comment-70491">
Henny Feijen
Op 3 december 2023 om 9:55 pm uur

Vreselijk is het te vallen in de handen van de levende YaHWeeH!

Live – Streaming

Regelmatig organiseert Pillar of Fire LIVE Streaming events ... Klik op deze knop om naar de Live stream pagina te gaan.


E-mail Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de Mailings van Pillar of Fire. Naast de berichten die we op de site plaatsen, sturen we ook regelmatig e-mailings met relevante nadere informatie.


Doneer Online

Steun het werk van Pillar of Fire met uw bijdrage. Pillar of Fire heeft de ANBI status en uw giften zijn van de belasting aftrekbaar. U kunt op dit moment doneren via een bankmachtiging en via PayPal.Radio Israel