Activiteiten


Groot aantal containers onderweg naar Israel Relief Aid

In de maand oktober zijn over de gehele wereld acties op touw gezet voor noodhulp aan Israël. De wrede aanval van Hamas op Israëlische burgers en militairen leidde tot een groot aantal evacués in het land. Vele inwoners in het zuiden en aan de grens met Gaza zijn op andere locaties in Israël opgevangen. De afgelopen weken riep Israel Relief Aid  daarom op tot het geven van allerlei benodigdheden.

Gul

Deze oproep werd serieus opgepakt en op dit moment zijn verschillende containers onderweg naar het beloofde land van JHWH, terwijl binnenkort opnieuw een aantal containers onderweg gaat richting de havens van Israël.
 
Immediate Life Support
De inhoud van de containers is divers. Ze bevatten onder meer kleding, schoenen, beddengoed, handdoeken, slaapzakken, materialen voor (hygienische) verzorging en ga zo maar door. Dit is allemaal door vele mensen wereldwijd gedoneerd, ook vanuit Nederland. De waarde van zo’n container ligt hierdoor al gauw rond de kwart miljoen euro aan ILS (Immediate Life Support). 
 
Kosten
De schepen met desbetreffende containers varen vanuit de gehele wereld richting Israël, waaronder Azië, Europa en de VS. Ondanks de hoeveelheid hulpgoederen voor de Israëlische bevolking dient Israel Relief Aid standaard de kostprijs te betalen aan haven- en douanekosten. De hoogte hiervan bedraagt 5.000,- US dollars per container. U begrijpt dat dit aardig in de papieren loopt. Wij vragen u dan ook om gebed dat dit alles goed en voorspoedig mag verlopen
 
Steun

Elke container moet zoals gebruikelijk het haven-/douaneproces in Israël doorlopen, tegen een kostprijs van doorgaans $5.000 per container. Omdat er veel containers binnenkomen, is uw gebed van belang. Ook vragen wij u om uw blijvende steun voor onze projecten in het beloofde land van JHWH. 

Deel dit artikel

Je kunt geen reactie geven op dit bericht.

Live – Streaming

Regelmatig organiseert Pillar of Fire LIVE Streaming events ... Klik op deze knop om naar de Live stream pagina te gaan.


E-mail Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de Mailings van Pillar of Fire. Naast de berichten die we op de site plaatsen, sturen we ook regelmatig e-mailings met relevante nadere informatie.


Doneer Online

Steun het werk van Pillar of Fire met uw bijdrage. Pillar of Fire heeft de ANBI status en uw giften zijn van de belasting aftrekbaar. U kunt op dit moment doneren via een bankmachtiging en via PayPal.Radio Israel