Activiteiten


Opnieuw een militaire leider van Hamas omgebracht

Recent werden twee kopstukken binnen de Hamas door het Israel Defense Forces voor eeuwig uitgeschakeld. 
Afgelopen week doodde de IDF opnieuw een militair kopstuk van Hamas. Het gaat om Hamaslid Muhammed A’sar.
 
Geëlimineerd 
Tijdens een luchtaanval door een gevechtsvliegtuig kwam de leider van de anti-tank eenheden van Hamas in Gaza om het leven. 
Dit maakte Israël zelf bekend en liet zij tevens een korte video zien waarop de aanval op Muhammed A’sar zichtbaar is.
 
Anti-tank eenheden
Hij was een hooggeplaatste commandant binnen de militaire tak van Hamas en verantwoordelijk voor alle anti-tank eenheden in Gaza.
De commandant van de terreurgroep was niet alleen verantwoordelijk voor aanvallen op het IDF, maar ook voor aanvallen op burgers in Israël. 
Intensivering
Desbetreffende militaire aanval valt samen met de intensivering van de gevechten door het inzetten van meer grondtroepen met als uiteindelijke doel de vernietiging van Hamas. De grondtroepen ontvangen bij hun operaties zowel ondersteuning vanuit de lucht als vanuit zee. 
Deel dit artikel

Je kunt geen reactie geven op dit bericht.

Live – Streaming

Regelmatig organiseert Pillar of Fire LIVE Streaming events ... Klik op deze knop om naar de Live stream pagina te gaan.


E-mail Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de Mailings van Pillar of Fire. Naast de berichten die we op de site plaatsen, sturen we ook regelmatig e-mailings met relevante nadere informatie.


Doneer Online

Steun het werk van Pillar of Fire met uw bijdrage. Pillar of Fire heeft de ANBI status en uw giften zijn van de belasting aftrekbaar. U kunt op dit moment doneren via een bankmachtiging en via PayPal.Radio Israel