Activiteiten


Ultra-orthodoxe Israëliërs melden zich bij het IDF

Kort na de wrede slachting onder de Israëliërs in het zuiden van het land door de terreurgroep Hamas steeg het aantal aanmeldingen bij het Israel Defense Force (IDF). Onder degenen die zich aanmelden bevonden zich ook ultra-orthodoxe Joden om zich in te zetten voor de strijd tegen het terrorisme. Opvallend is dat deze groep nieuwe soldaten steeds verder toeneemt.

Ondersteunend

De eerste nieuwe lichting van ultra-orthodoxe soldaten bestond uit meer dan 100 personen. Zij zijn ingezet op verschillende functies binnen het leger, waarbij zij zich richten op ondersteunende taken ten behoeve voor de gevechtseenheden van het IDF. De nieuwe tweede lichting ultra-orthodoxe Israëliërs bestaat opnieuw uit zo’n 120 personen. Zij ontvangen de komende weken een basistraining. Daarna brengt het Israel Defense Force hen opnieuw onder op ondersteunende functies binnen de marine, luchtmacht en landmacht.
Deel dit artikel

Je kunt geen reactie geven op dit bericht.

Live – Streaming

Regelmatig organiseert Pillar of Fire LIVE Streaming events ... Klik op deze knop om naar de Live stream pagina te gaan.


E-mail Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de Mailings van Pillar of Fire. Naast de berichten die we op de site plaatsen, sturen we ook regelmatig e-mailings met relevante nadere informatie.


Doneer Online

Steun het werk van Pillar of Fire met uw bijdrage. Pillar of Fire heeft de ANBI status en uw giften zijn van de belasting aftrekbaar. U kunt op dit moment doneren via een bankmachtiging en via PayPal.Radio Israel