Activiteiten


De dagen van de gebroeders en Hamas kopstukken Sinwar zijn geteld, ook al duurt het jaren!

Onlangs gaf een hooggeplaatste Amerikaanse functionaris aan dat de dagen van de Hamas-leiders en broers Yahya en Muhammad Sinwar zijn geteld. Niet alleen omdat het Israel Defense Force jacht op ze maakt en hen op de hielen zit. Ook omdat zij Amerikaans bloed aan hun handen hebben. Vroeg of laat zal gerechtigheid geschieden, voor ons maakt het niet uit hoe lang het duurt.

Amerikaanse slachtoffers

Waarom Amerika dergelijke uitspraken in het openbaar doet, heeft te maken met het feit dat, vanaf de wrede terroristische aanval van Hamas op Israël en haar burgers, bijna veertig Amerikanen om het leven zijn gekomen. Daarbij worden nog steeds acht Amerikaanse staatsburgers gegijzeld door Hamas met medewerking van andere terroristische groeperingen.

Dubbele agenda

Maar achter dit soort uitspraken zit vaak ook een dubbele bodem, want de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken bezoek op dit moment Israël. Hij voert onder meer overleg met Netanyahu. Het doel hiervan is dat de president van de VS wil dat er veel minder slachtoffers vallen onder de Palestijnse bevolking. Tijdens dit gesprek en na overleg met de hoge heren binnen het IDF gaf de premier Netanyahu aan dat het leger overgaat naar meer specifiek gerichte militaire acties. 

Kritiek

Een uitspraak en belofte die niet zomaar uit de lucht komt vallen. Al weken neemt de druk toe op Israël vanwege de grote aantallen slachtoffers onder de burgerbevolking. Hoewel Hamas daar zelf ook deel aan heeft, neemt binnen in de VS de binnenlandse druk toe op de Amerikaanse president Biden. Dit vanwege zijn onvoorwaardelijke steun aan Israël en het gegeven dat een groep Amerikaanse burgers het slachtoffer zijn geworden van een terroristische organisatie. Een ongewenste groep die van geen wijken weet en over lijken gaat om haar doelen te bereiken.  
Deel dit artikel

Je kunt geen reactie geven op dit bericht.

Live – Streaming

Regelmatig organiseert Pillar of Fire LIVE Streaming events ... Klik op deze knop om naar de Live stream pagina te gaan.


E-mail Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de Mailings van Pillar of Fire. Naast de berichten die we op de site plaatsen, sturen we ook regelmatig e-mailings met relevante nadere informatie.


Doneer Online

Steun het werk van Pillar of Fire met uw bijdrage. Pillar of Fire heeft de ANBI status en uw giften zijn van de belasting aftrekbaar. U kunt op dit moment doneren via een bankmachtiging en via PayPal.Radio Israel